E-commerce met Productconfiguratie

Verkort de verkoopcyclus en de doorlooptijd en versnel het groeiproces van de omzet! Dynamicweb heeft standaard integraties met toonaangevende productconfiguraties, zodat online klanten het meeste zelf kunnen doen in zowel B2B als B2C scenario’s.

Dynamicweb + Configuratie = Hogere Omzet

Klantervaring

Klantervaring

• Betrokken klanten betekenen hogere conversies

• Klanten kunnen alleen compatibele opties combineren

Bedrijfsproces optimalisatie

Bedrijfsproces Optimalisatie​

• Gebruik combinaties uit uw configuratiesoftware

• Integreer uw bestaande bedrijfssystemen

Groeifactoren

Groeifactoren

• Inspireer klanten en verkoop meer tegen lagere kosten

• Configuratie en selfservice verkorten de doorlooptijd

E-commerce voor complexe producten

Veel verkopers gaan ervan uit dat zij producten verkopen die simpelweg te complex zijn om verkocht te worden in een e-commerce oplossing. Sommige producten, met name in B2B, hebben veel functies, opties en berekeningen. Met de introductie van productconfiguratie kunnen deze complexe producten door de klanten zelf worden samengesteld en als offertes worden ingediend.

Bekijk de demo van 2 minuten: Verwerking van Offertes in Dynamicweb​

Image
Image

Selfservice verlaagt doorlooptijden

Met e-commerce kunt u de materialen uit uw gehele voorraad vooraf aan uw klant aanbieden. Ondertussen is de configurator geprogrammeerd om product combinaties te elimineren die simpelweg niet werken vanwege technische of wettelijke redenen. Gecombineerd vermindert het productconfiguratieproces de tijd die wordt gebruikt voor het invoeren van orders, correcties en verwerkingen.

Download white paper: 7 sleutels tot het creëren van de best mogelijke online klantervaring

De productieafdeling krijgt de juiste orders binnen

Productconfiguratie is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat klanten precies krijgen wat zij willen. Waarom? Omdat zij de bestelling zelf hebben gebouwd! Met een configurator weet u wanneer de rekening van de materialen bij de productie afdeling belandt en de winkel krijgt de juiste order binnen. U weet ook dat u de benodigde materialen voor productie in huis hebt, want als deze niet beschikbaar waren in de inventaris, zou uw configurator ze niet hebben aangeboden.

Ontdek hoe Lindab productconfiguratie aanbiedt voor 35 dochterondernemingen in 31 landen

Image

7 sleutels tot het creëren van de best mogelijke online klantervaring

Klantervaring definieert het concurrentievoordeel tegenwoordig beter dan de prijs. Doordat het aantal online leverancier- en retaileropties groeit – alles beschikbaar is met één druk op de knop – stijgen de verwachtingen van klanten enorm. Krijg de 7 essentiële sleutels die u nodig heeft om web-ervaringen te creëren die uw klanten verbazen en hun eisen overtreffen.

Wilt u meer te weten komen?


Heeft u vragen of wilt u een demo op maat proberen?


Meld u aan voor Dynamicweb evenementen en webinars.


Word geïnspireerd – download white papers of bekijk webinars.