E-commerce met ERP-integratie voor retailers

Geïntegreerde unified commerce voor retailers

Retail verandert snel en retailers hebben behoefte aan krachtige, flexibele en schaalbare systemen om te kunnen blijven inspelen op snel veranderende marktomstandigheden. Gebruik de perfecte mix van opties voor commerce, personalisering en content om uw producten zo goed mogelijk te presenteren.

Dynamicweb integreert met uw bestaande systemen en biedt flexibele, naadloze oplossingen die gekoppeld worden met kernapplicaties als LS Retail, ERP, PIM en CRM voor meer e-commercesucces met geavanceerde retailfuncties, zoals loyaliteitsprogramma's, mobiele kassa's en gepersonaliseerde aanbiedingen, maar ook krachtige productmanagementsystemen.

Met Dynamicweb hebt u de kracht van e-commerce in uw handen. 

FUNCTIONALITEIT VOOR RETAILERS


Ontdek de flexibele Dynamicweb eCommerce Suite, die een gebruiksvriendelijk ontwerp combineert met functies die zich aanpassen aan steeds veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften. Dit zijn de belangrijkste functies voor retail:


Lorem ips

Geïntegreerde unified commerce
Ware unified commerce zorgt voor een vloeiende commerce-ervaring waarbij e-commerce en offline activiteiten worden gecombineerd. Dankzij onze nauwe samenwerking met LS Retail biedt Dynamicweb retailers de mogelijkheid een commerce-ervaring te ontwikkelen die de verwachtingen van klanten overtreft.

Personaliseer de shopper journey
Gebruik expliciete en impliciete beschikbare klantgegevens om zowel nieuwe als terugkerende bezoekers een gepersonaliseerde ervaring te bieden, met bijvoorbeeld productaanbevelingen. Communiceer één op één via het juiste kanaal op het juiste moment om uw bezoekers te veranderen in klanten.


Click & Collect
Click&Collect is een essentieel onderdeel van uw omnichannel verkoopstrategie. Elke stap in het order- en verwerkingsproces is een kans om uw klant te verrassen. Met Dynamicweb kunnen uw klanten eenvoudig online producten kopen en ze in de winkel ophalen.


Terugkerende klanten
Haal alles uit elk bezoek met een gepersonaliseerde product- en koopervaring. Met bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma of clublidmaatschap trekt u niet alleen nieuwe klanten aan, maar stimuleert u klanten ook om vaker terug te komen.

ONZE VOORDELEN VOOR RETAILERS


Verbeter de shopervaring en verhoog uw omzet met sectorspecifieke en salesgerichte functies.

Samen met meer dan 300 partners helpen we retailers een betere digitale klantervaring te bieden en e-commerce in te zetten via onze eCommerce Suite in de cloud, met sectorspecifieke functies.

Personalization Picture


Bied gepersonaliseerde ervaringen

Bied een hoogwaardige gepersonaliseerde product- en klantervaring. Maak bijvoorbeeld gebruik van de geïntegreerde cadeaubonnen, retailaanbiedingen en loyaliteitsprogramma's.

Omdat al uw CRM- en ERP-gegevens worden samengevoegd op één platform, kunt u uw berichten, content en aanbiedingen automatiseren en gericht versturen aan elke unieke bezoeker en/of klant.

Bekijk een korte video over contentpersonalisering met Dynamicweb 


Beheer moeiteloos meerdere winkels

Wees zichtbaar voor uw klanten en beheer al uw webshops vanaf één locatie met multi-sitebeheer. LS Retail Nav / Central en Dynamicweb helpen u ook internationaal te groeien met ondersteuning van lokale talen, valuta, betalingsverwerkers, btw/omzetbelasting en verzendmethodes.

Accepteer alle gewenste betaalwijzen van uw klanten, zowel instore als online. Dynamicweb kan worden geïntegreerd met toonaangevende betalingsverwerkers voor soepel afrekenen.

 

 

Multiple stores Picture
ERP Picture


Ontketen de kracht van uw ERP

De Dynamicweb eCommerce Suite is ontwikkeld voor de retailsector en is uiterst schaalbaar.

Dankzij de ERP-integratie worden al uw belangrijkste retailgegevens gesynchroniseerd tussen uw Dynamicweb-oplossing en ERP, zoals uw voorraad, retailprijzen, btw, klanten met meerdere dochterondernemingen en locaties, en stamproducten.

Alle transacties in Dynamicweb worden gekoppeld aan een financiële transactie in uw ERP.


Breid uw retailactiviteiten uit

Dynamicweb kan worden geïntegreerd met tal van add-ons, waaronder integraties met PIM, ERP's en andere relevante platforms. Uw oplossing is eenvoudig schaalbaar voor duizenden producten en miljoenen bezoekers. Het systeem groeit mee met uw bedrijf. Dynamicweb biedt snelle, veilige en schaalbare oplossingen.

Onze cloudoplossing biedt u de beste en meest betrouwbare manier om uw uptime te maximaliseren en storingen te voorkomen. Gebruik uw software, hosting en bewaking van één leverancier met één contactpersoon, voor een gestroomlijnde totaaloplossing.

Retail Operations Picture
Access new customer through marketplaces Picture


Bereik nieuwe klanten via marktplaatsen

Met Dynamicweb kunt u klanten over de hele wereld bereiken, dankzij eenvoudige en veilige connectors met een breed scala aan relevante marktplaatsen voor de retailsector. Hebt u al besloten uw verkoopkanalen uit te breiden en wilt u marktplaatsen opnemen in uw strategie, bezoek dan de Dynamicweb Marketplace.

Dynamicweb kan bijvoorbeeld worden geïntegreerd met Channable, zodat u uw PIM en e-commerceomgeving kunt koppelen met ruim 2500 marktplaatsen.


Geïntegreerde Click&Collect

Volgens GlobalData zal de Click&Collect-markt in de komende vijf jaar met 55,6% groeien en in 2022 goed zijn voor 13,6% van de online verkoop. Click&Collect is dus een essentieel onderdeel van uw omnichannel verkoopstrategie.

Of u nu één of honderd winkels runt, ook u kunt de Click&Collect-technologie inzetten. Met een voorraadbeheersysteem en orderbeheer kunt u de omnichannel klantenervaring sterk verbeteren.

Dankzij de gecombineerde oplossing van LS Retail en Dynamicweb kunnen uw klanten eenvoudig online producten kopen en ze in de winkel ophalen.

 

Click & Collect Picture


Meer dan e-commerce. Meer dan een POS. 

7 tips voor een optimale shopervaring

Hoe goed integreren merken hun digitale touchpoints met de offline, instore ervaring?

Met LS Retail en Dynamicweb beschikken retailers over ware unified oplossingen die offline activiteiten en e-commerce samenvoegen.

Bekijk de 7 tips voor een online shopervaring die uw klanten versteld doet staan en hun verwachtingen overtreft.

DE VISIE DYNAMICWEB

Picture

“De retailsector krijgt te maken met een massale digitalisering. Door over te stappen op een uitgebreide omnichannel strategie, virtueel te verkopen, fysieke winkels te combineren met een webshop, flexibele betaalwijzen te bieden en alternatieve bedrijfsmodellen toe te passen, worden bedrijven toekomstbestendig en kunnen ze groeien in de veranderende retailwereld.

Het doormaken van die digitale transformatie hoeft niet eng of overweldigend te zijn. Met Dynamicweb krijgen retailers een betrouwbaar en schaalbaar digitaal cloudplatform voor hun hele bedrijf dat eenvoudig te integreren, implementeren en beheren is.”

Richard Lee 

Product Evangelist, Dynamicweb US


​Klaar om Dynamicweb verder te ontdekken?

Praat met een expert

Hebt u nog vragen of wilt u de mogelijkheden uitgebreider bespreken? We horen graag van u en staan voor u klaar om u te helpen met uw volgende e-commerceproject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vergroot het bereik van uw retailwebsite

Als retailer hebt u een website nodig die uw bezoekers overtuigt van uw producten en meteen laat zien welke voordelen u biedt ten opzichte van uw concurrenten. Bij Dynamicweb bieden we een door de sector erkende eCommerce Suite die is ontwikkeld voor de retailsector en waarmee u beide doelen ineens bereikt.

Is uw huidige website toe aan vernieuwing? We kijken graag met u mee! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uw bedrijf een website kan ontwikkelen die potentiële klanten verandert in trouwe klanten.

Met het betrouwbare platform van Dynamicweb kunt u een betere klantervaring bieden en tegelijkertijd het aantal inefficiënte administratieve taken terugdringen. Doe uw voordeel met:
 

 • Nauwkeurige en uitgebreide productgegevens
  Toon actuele productgegevens van uw ERP, ongeacht het aantal producten dat u verkoopt.
   
 • Stabiele schaalbaarheid
  Alle componenten om interne workflows te verbeteren en uw bedrijf snel en eenvoudig te laten groeien.
   
 • Klantempowerment
  Bied selfservice klantenportalen met klantspecifieke prijzen, factuurbeheer en verzendinformatie.

Contact opnemen

Retail specific resources

Unified Commerce

LS Retail and Dynamicweb empower retailers with true unified solutions capable of uniting offline operations and eCommerce. 

LS Retail and Dynamicweb

Consumers have raised the bar when it comes to the shopping experience. See how LS Retail and Dynamicweb combined can provide retailers with true omnichannel solutions.

You need more than a POS

To reach your business goals, it takes more than a shopping cart. Today’s online customer has high expectations. Learn the most urgent and react to them.