ABA-skol

ABA-Skol is een van de toonaangevende leveranciers van spel- en leermaterialen, meubels en interieurontwerp voor scholen, kinderdagverblijven en vrijetijdsactiviteiten in Zweden, maar daarnaast hebben zij ook verschillende klanten in de Scandinavische regio.

Uitdaging

ABA-skol moest snel een nieuwe web oplossing ontwikkelen die hen in staat zou stellen een betere dialoog met de klanten te ontwikkelen en het hen gemakkelijker zou maken om de producten te vinden waarnaar zij op zoek waren.

Dynamicweb als oplossing

De oplossing was het Dynamicweb platform voor zowel web als e-commerce met een standaardintegratie met Dynamics NAV. Dynamics NAV is het centrum rond alle producten, klanten en prijsinformatie. In NAV kiezen zij welke informatie moet worden gespiegeld op het internet. Om dit in de praktijk goed te laten verlopen, hadden ze een stabiele integratie nodig tussen Dynamics NAV en een Web oplossing (Dynamicweb).

Resultaten

In slechts 3 weken heeft Dynamicweb partner, Softronic, een nieuwe e-commerce integratie weten te creëren, zowel met Dynamics NAV als met ExpandIT, de bestaande oplossing van ABA-Skol. De voltooide module integratie met Dynamics NAV en de starterssite, die werd gekozen, is de reden waarom ze erin geslaagd zijn om de eerste fase zoals gepland af te leveren. Nu de eerste fase is voltooid, bevindt stap 2 zich in de planning.

Urban Bredhe, CEO, ABA-skol
"Met Dynamicweb als basis voor onze investeringen voor het web, zullen we nu flexibeler kunnen zijn in de verschillende behoeften en vereisten van onze klanten. We zullen het ook gemakkelijker maken om de interessantste producten voor onze verschillende klanten te presenteren, en we hopen dat onze nieuwe oplossing het onze klanten echt gemakkelijker maakt. Tegenwoordig hebben we meer dan 16.000 producten en meer dan 22.000 klanten die we nu nog beter kunnen bedienen. Onze e-commerce oplossing is diep geïntegreerd in ons Dynamics NAV systeem. De standaard integratie met Dynamics NAV was een van de belangrijkste redenen waarom we Dynamicweb als het platform voor onze investeringen voor het web hebben gekozen."
- Urban Bredhe, CEO, ABA-skol
ABA-Skol
Klant
ABA-Skol
Locatie
Zweden
Segment
B2C, B2B, Distribution, Dynamics NAV
Website
www.aba-skol.se/hem
Partner
Softronic AB

Soortgelijke cases