AURA Shoppen

AURA Shoppen is een concept dat is ontwikkeld door het energiebedrijf AURA, dat ook elektrische apparaten verkoopt via rentevrije financiering van de elektriciteitsrekening.

Uitdaging

AURA Energi staat in Denemarken bekend als een energiebedrijf dat namens hun klanten over energie onderhandelt. Het doel van AURA Shoppen was om het voor AURA mogelijk te maken elektrische apparaten te verkopen, waaronder grote huishoudelijke apparaten, tv, computer, huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorging. Het concept is bedoeld voor klanten die willen dat hun aankoop wordt gefinancierd via hun elektriciteitsrekening zonder kosten en belangen. Uiteraard moeten klanten ook producten kunnen kopen en contant betalen, of ze nu energie klant zijn bij AURA of een nieuwe klant. Hiervoor had AURA een slimme weboplossing nodig.

Het project ging over het creëren van een webshop voor het domein aurashoppen.dk die visueel dezelfde ontwerpgids volgt als de andere, bestaande online platforms van AURA. Maar deze webshop moet zijn eigen focus hebben: het verkopen van elektrische apparaten. Vanwege het unieke concept met financiering over de elektriciteitsrekening van de klant, was het noodzakelijk om alles te herzien, van de prijsvoorwaarden op de producten tot de betalingsstroom.

Dynamicweb als oplossing

Op het Dynamicweb platform is AURA Shoppen gecreëerd en dit heeft het mogelijk gemaakt om aan de behoeften van het concept te voldoen om productgegevens, content etc. weer te geven en te bouwen. Verschillende soorten paragrafen worden gebruikt om de USP's te benadrukken die belangrijk zijn voor AURA, voornamelijk de rentevrije financiering met lage maandelijkse betaling, gratis levering en de garantie.

Resultaten

AURA Shoppen is online met een goed werkende webshop met alle functionaliteiten die het concept vereist. Het visuele ontwerp voldoet aan de visuele identiteit van AURA. De functies in de webshop zorgen voor een goede bruikbaarheid voor gebruikers die online producten zoeken en kopen.

In de winkelwagen kan de klant de financieringsduur en -grootte van betalingen aanpassen door middel van de gebruiksvriendelijke schuifregelaars. Zeer snel geeft het de klant een overzicht van het verloop van de betaling. Het einde van de kassastroom is ook ontworpen om te voldoen aan de benodigde spelingen en authenticaties. Dit is alfa omega voor het bedrijf om fraude en klanten die de rekening niet kunnen betalen te voorkomen.

Bekijk een korte videopresentatie van de Aura-oplossing van Inetdesign.


"Het Dynamicweb platform voldoet aan de criteria voor onze webshop, die een vrij grote productcatalogus en een aantal contentpagina's bevat. INETDESIGN heeft een oplossing gecreëerd die past bij onze behoefte om ons bedrijfsconcept te communiceren en die de klant geweldige financieringsmogelijkheden biedt."
- Lars Detlefsen - Digital Marketing Project Manager - AURA Energi
AURA Shoppen
Klant
AURA Shoppen
Locatie
Denemarken
Segment
B2C, Marketing, Retail
Website
www.aurashoppen.dk
Partner
INET-DESIGN ApS

Soortgelijke cases