Bejo Seeds

Bejo is een van de toonaangevende bedrijven wereldwijd die hoogwaardige groentezaden veredelt, produceert, verwerkt en verkoopt. Bejo Seeds heeft een assortiment van meer dan 1000 verschillende rassen, die meer dan 50 gewassen omvatten.

Uitdaging

Bejo Seeds is aanwezig in meer dan 100 verschillende landen overal ter wereld, maar wilde een CMS-oplossing die in staat was om alle verschillende landen en talen te bevatten. De oplossing moest ook de meertalige B2B e-commerce met NAV-integratie bevatten zodat Bejo Seeds hun grote selectie biologische rassen en gewassen wereldwijd kunnen verkopen en distribueren.

Dynamicweb als oplossing

Bejo Seeds en Bluedesk E-business begonnen met het uitstippelen van een online strategie. Een bijgewerkte bedrijfsstrategie en een nieuw websitedesign maakten hiervan deel uit. Het Dynamicweb All-in-One platform werd gekozen vanwege de schaalbaarheid en flexibiliteit die voldeed aan de eisen van Bejo Seeds.

Maar belangrijker was dat Dynamicweb een real-time geïntegreerde e-commerce oplossing voor Dynamics NAV bood, waardoor alle processen die tussen het Bejo Seeds ERP-systeem en de e-commerce van Dynamicweb offline en online konden verlopen. Hierdoor is het eenvoudig voor het bedrijf om de huidige online productcatalogus uit te breiden en de productinformatie en prijzen aan te passen aan de plaatselijke talen, prijzen en belastingen.

Resultaten

Bejo heeft momenteel meer dan 40 verschillende sites op een enkel platform. Het online bestellen is nu volledig geïntegreerd met de gegevensuitwisseling tussen de Microsoft Navision ERP en de Dynamicweb e-commerce oplossing.

Het bespaart Bejo Seeds veel tijd en middelen omdat de volledige oplossing vanuit één platform wordt beheerd. Ten slotte is het wereldwijde bereik op buitenlandse markten groter, omdat bedrijven over de hele wereld hun groentezaden online kunnen bestellen. En het versterkt het merk op markten waar maar een paar kantoren aanwezig zijn.

Bejo Seeds
Klant
Bejo Seeds
Locatie
Nederland
Segment
B2B, CMS, Manufacturing, Dynamics NAV
Website
www.bejoseeds.com/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Soortgelijke cases