Bramidan

Bramidan A/S is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van oplossingen voor afvalverwerking met een wereldwijd netwerk van distributeurs.

Uitdaging

Bramidan's recente groei maakte een nieuwe web-oplossing noodzakelijk om als wereldwijd marketingplatform voor het hele bedrijf te dienen. Aan de top van de behoeftelijst van Bramidan stond een naadloze integratie met hun Digital Asset Management (DAM) systeem, zodat Bramidan al zijn afbeeldingen en documenten vanuit één centrale database kon beheren.

Dynamicweb als oplossing

Bramidan's implementatie van Dynamicweb richtte zich op procesoptimalisatie en op het wereldwijd opschalen van hun activiteiten. De oplossing heeft Bramidan in staat gesteld om zijn 40 lokale markten te ondersteunen met gelokaliseerde web-content, brochures en andere marketingmaterialen.

Een ander voordeel is dat Bramidan gegevens van het DAM-systeem overal op hun websites kan hergebruiken, inclusief functies zoals het automatisch comprimeren van afbeeldingen met een hoge resolutie in web-geformatteerde afbeeldingen.

Resultaten

Deze Dynamicweb oplossing heeft een aanzienlijke impact op de manier waarop dingen worden gedaan bij Bramidan.

Eerder produceerde een externe art director brochures, catalogi, folders en ander marketingmateriaal. Tegenwoordig kan één marketingmedewerker alle taalversies van de website en al het marketingmateriaal, inclusief teksten, afbeeldingen, brochures en catalogi, verwerken.

De oplossing biedt Bramidan de mogelijkheid om aanwezig te zijn in, tot nu toe, 40 markten over de hele wereld, terwijl alle content van het hoofdkantoor wordt bijgewerkt en gecontroleerd.

Henrik Dueholm Madsen, CEO at Bramidan
"We hadden een oplossing nodig om de verkoop in 25 talen te ondersteunen en om onze routines aanzienlijk te vergemakkelijken. Met Dynamicweb hebben we de perfecte oplossing gecreëerd, inclusief een integratie met ons DAM-systeem, om aan al onze behoeften te voldoen."
- Henrik Dueholm Madsen, CEO at Bramidan
Bramidan
Klant
Bramidan
Locatie
Denemarken
Segment
CMS, Marketing, Manufacturing
Website
www.bramidan.com
Partner
Co3 A/S

Soortgelijke cases