Byosis Group

Byosis staat voor praktische, haalbare en klantspecifieke oplossingen. Of het basismateriaal nu een gewas, landbouwresten, bedrijfsafval, groenafval, slib, gemeentelijk afval of sterk verontreinigd waswater is, Byosis biedt oplossingen om de voedingsstoffen terug te winnen, ammoniak te verwijderen en de efficiëntie en capaciteit van uw proces aanzienlijk te verbeteren.

Uitdaging

Byosis heeft lang gewerkt aan een innovatief systeem om meer stikstof uit het digestaat van een biovergister terug te kunnen winnen. Tegenwoordig worden de systemen van Byosis overal ter wereld ingezet bij klanten die te veel stikstof in hun digestaat hebben.

De website van Byosis was echter sinds de opstartfase nooit grondig onder handen genomen. Er werd zelden onderhoud gepleegd en de techniek was sterk verouderd. Vanuit de nieuwe marketingstrategie die Byosis met partner Inextenzo heeft ontwikkeld was een nieuwe website noodzakelijk. De nieuwe website zal de basis vormen voor alle marketingactiviteiten.

Dynamicweb als oplossing

Vanwege de makkelijke inrichting van de website en eisen van Byosis is gekozen voor Dynamicweb in combinatie met Rapido. Hierdoor is het Inextenzo gelukt om snel een goed, betrouwbaar B2B-webplatform neer te zetten die alle marketinginstrumenten voor Byosis bevat. Byosis zal in de nieuwe marketingstrategie veelal gebruik maken van specifieke landing pages en e-mailmarketing. In combinatie met de mogelijkheden tot splittesten wordt de maximale conversie gerealiseerd.

Resultaten

Het resultaat is een nieuwe, fris ogende website voor Byosis die de basis vormt voor alle marketingactiviteiten. Byosis heeft in het verleden geringe aandacht besteed aan marketing en de opvolging ervan. Met de vernieuwde strategie en Dynamicweb als complete oplossing kan de marketing en opvolging, met leads en uiteindelijk klanten tot resultaat professioneel worden ingericht.
Byosis Group
Klant
Byosis Group
Locatie
The Green East Drosteweg 8, 8101 NB Raalte, Nederland
Segment
B2B, CMS, Marketing, Distribution
Website
www.byosis.com
Partner
Inextenzo

Soortgelijke cases