DESIGNA

Designa is een Deens bedrijf dat keuken-, bad- en kledingoplossingen produceert en verkoopt in Denemarken en Noorwegen. Designa richt zich op het produceren van verbluffende designs en hoogwaardige producten.

Uitdaging

Designa is een fabrikant van keuken-, bad- en kledingkasten. Ze zijn aanwezig in Denemarken en Noorwegen met meer dan 50 distributeurs en showrooms. Hun online aanwezigheid heeft prioriteit en had dringend behoefte aan een upgrade. De kernwaarden zijn gericht op design en kwaliteit en met deze focus was Designa op zoek naar een nieuw online platform.

Het werd tijd om over te stappen van hun oude oplossingen naar een volledig nieuwe oplossing die hun verwachtingen van een geweldig ontwerp, dat bij hun merkidentiteit past, kan waarmaken. Tegelijkertijd was het belangrijk dat het nieuwe platform dagelijkse updates gemakkelijker maakte voor de marketingmedewerkers van Designa.

Dynamicweb als oplossing

INETDESIGN heeft de oplossing van Designa in Dynamicweb versie 9.5 gebouwd en itemtypes en alinea’s op maat gemaakt om aan de behoeften van Designa te voldoen.

Designa had ook de behoefte om met meerdere USP’s en CTA’s te werken op productpagina’s die speciaal voor hen zijn ontworpen. Op de productpagina’s worden de producten op een juiste en duidelijke manier weergegeven. Bovendien heeft INETDESIGN artikelpagina’s ontworpen om verschillende plaatsen op hun website te gebruiken om de gebruiker te adviseren over keuken gerelateerde onderwerpen.

Met een integratie met Google Maps is de functie “Find a store” visueel zinvol. INETDESIGN hielp ook bij het instellen van Google Tag Manager met de juiste trackingmogelijkheden, dus tracking is nu eenvoudig in beheer.

Een externe partner, Marvelous, heeft aan het ontwerp voor de website van Designa gewerkt. INETDESIGN heeft ervoor gezorgd dat de verwachtingen voor het ontwerp zijn waargemaakt in de Dynamicweb oplossing.

INETDESIGN heeft samen met een Noorse vertaler een Noorse taallaag gemaakt voor het Noorse publiek.

DESIGNA is geïntroduceerd in de marketingmodule van Dynamicweb, iets waar ze in de toekomst naar uitzien.

Resultaten

De nieuwe oplossing van Designa voldoet aan de verwachtingen wat betreft een visuele aantrekkingskracht en de gewenste functionaliteiten. Maar het belangrijkste van alles, de website voldoet nu aan de merkwaarde van Designa van een geweldig design met een indrukwekkende online weergave van hun producten. De nieuwe Dynamicweb oplossing maakte ook dagelijks taken in het CMS eenvoudiger voor de werknemers.

Bekijk een korte video presentatie van de Designa oplossing.

Jacob Mortensen, Marketing Manager, Designa A/S
"De Dynamicweb oplossing heeft ons een online platform gegeven dat volledig aan onze behoeften voldoet qua ontwerp en functionaliteit. Het is nu eenvoudig voor onze klanten om een winkel te vinden, een afspraak in te boeken of onze producten te verkennen, wat de belangrijkste aspecten op onze nieuwe website zijn. De productpagina’s die voor ons op maat zijn gemaakt in het CMS, maken het mogelijk om onze producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Dus zelfs als we de e-commerce module niet gebruiken, werkt Dynamicweb als platform heel goed voor ons."
- Jacob Mortensen, Marketing Manager, Designa A/S
Designa
Klant
Designa
Locatie
Denemarken
Segment
B2C, CMS, Marketing, Retail
Website
www.designa.dk
Partner
INET-DESIGN ApS

Soortgelijke cases