Frederikshavn Forsyning

Frederikshavn Forsyning is een multi-utility groep die bestaat uit acht bedrijven met 210 werknemers. Hun taak is om te zorgen voor een stabiele levering van elektriciteit, water en warmte en om te zorgen voor de behandeling van afvalwater en afval.

Uitdaging

Frederikshavn Forsyning heeft betrekking op alle leveringsgebieden in de gemeente Frederikshavn. De diensten gaan uit naar klanten in alle leeftijden en op verschillende niveaus in de samenleving, waardoor de behoefte aan duidelijke en beknopte communicatie zowel on- als offline toeneemt. Om dat doel te dienen, wilde Frederikshavn Forsyning een zeer intuïtieve en toegankelijke website-oplossing die het voor bedrijven en particuliere gebruikers gemakkelijk zou maken om toegang te krijgen tot relevante informatie.

Uiteindelijk wilde Frederikshavn Forsyning dat hun nieuwe oplossing zowel betrouwbaar als stabiel was, waardoor alle open source oplossingen werden geëlimineerd. In plaats daarvan koos het bedrijf en zijn Dynamicweb partner, Clienti Digital, voor het Dynamicweb All-in-One-platform.

Dynamicweb als oplossing

De nieuwe oplossing bevat een eenvoudige informatiehiërarchie en een gebruikersvriendelijk ontwerp dat interactie stimuleert. Nu bevat de voorpagina alleen essentiële en vereiste informatie, zoals directe links naar de verschillende bedrijfsgebieden en duidelijke communicatie over de huidige aanbod statussen. Alles bij elkaar genomen, is het voor gebruikers veel gemakkelijker om de exacte informatie te vinden waarnaar zij op zoek zijn.

Het ontwerp is responsief en past zich automatisch aan elk mobiel apparaat aan. Dat betekent dat gebruikers onderweg toegang tot de website hebben en hun GPS-locatie gebruiken om het dichtstbijzijnde recyclingcentrum te vinden.

De Dynamicweb oplossing is volledig geïntegreerd in de KMD-portaal, die gebruikers, zowel particulier als zakelijk, volledige toegang biedt tot huidige en vorige facturen en het online lezen van de meterregistratie.

Resultaten

Frederikshavn Forsyning en Clienti Digital hebben een zeer gebruikersvriendelijke en intuïtieve website neer gezet die zich rondom de klanten ontwikkelt. Het belangrijkste is dat de site eenvoudige en intuïtieve navigatie en zoekfuncties biedt waarmee het voor klanten eenvoudig is om relevante informatie te vinden.

De digitale toegankelijkheid in combinatie met de geoptimaliseerde informatiestroom betekent dat Frederikshavn Forsyning minder handmatige middelen uitgeeft aan traditionele vragen per telefoon of e-mail. Nog belangrijker is dat de klantervaring en algehele tevredenheid is verbeterd, en Frederikshavn Forsyning kan nu zijn middelen toewijzen aan andere essentiële zakelijke gebieden.

Frederikshavn Forsyning A/S
Klant
Frederikshavn Forsyning A/S
Locatie
Denemarken
Segment
CMS, Marketing, Distribution
Website
www.forsyningen.dk/
Partner
Clienti Digital

Soortgelijke cases