GGD Hollands Noorden

GGD Hollands Noorden verleent gezondheidsdiensten aan 19 gemeenten in de provincie Noord-Holland en krijgt van de gemeenten de opdracht om de gezondheid en veiligheid van alle inwoners van de provincie te handhaven en te bevorderen.

Uitdaging

GGD Hollands Noorden kwam naar Bluedesk E-Business met het verzoek om een nieuwe website te bouwen die flexibeler, moderner en vooral gebruiksvriendelijker en nuttiger was in vergelijking met de oude.

Dynamicweb als oplossing

Om de nieuwe bedrijfswebsite te ontwikkelen, gebruikte Bluedesk E-business het Dynamicweb platform om gebruikersvriendelijk en gemakkelijk content beheer te garanderen, evenals een responsief ontwerp dat op alle mobiele apparaten goed werkt.

GGD Hollands Noorden en Bluedesk E-business hebben de nieuwe site ontworpen en samengesteld volgens de methodologie van het scrumproject, wat veelvuldig overleg omvat. Het resultaat is een samenhangende en consistente bedrijfswebsite die soepel werkt op tablets en smartphones, met een grote verscheidenheid aan gebruiksvriendelijke en nuttige content die relevant is voor het communiceren van de regionale gezondheid.

Resultaten

Het Dynamicweb All-in-One platform in combinatie met de Bluedesk E-Business full-service aanpak heeft gezorgd voor een bedrijfswebsite met een hoge bruikbaarheid en gebruikersvriendelijkheid voor zowel GGD Hollands Noorden als zijn digitale gebruikers. Het heeft een belangrijke impuls in binnenkomend verkeer gegenereerd, wat betekent dat GGD Hollands Noorden een belangrijk en uiterst effectief communicatiekanaal is geworden.

GGD Hollands Noorden
Klant
GGD Hollands Noorden
Locatie
Nederland
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.ggdhollandsnoorden.nl/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Soortgelijke cases