H.C. Andersen Koncernen

H.C. Andersen Koncernen ApS is een franchisegroep voor dienstverlenende bedrijven. Binnen no-time hebben de nieuwe groepsleden een complete website, kunnen ze Google Ad-campagnes opzetten, SEO starten en contact onderhouden met andere bedrijven in de groep.

Uitdaging

Servicebedrijven doen wat ze het beste doen – hun werk op een professionele manier! Maar, meestal hebben ze niet de middelen om strategisch te werken binnen het rijk van marketing.

De belangrijkste kwestie is om volledige controle te hebben over de marketinginspanningen in een zeer competitieve B2C markt. Het kost tijd en vaardigheden om succesvol te zijn in zo’n gedreven veld, zoals de dienstverlenende sector. Het kost veel tijd en verwijdert de focus van hun kerncompetentie – het leveren van uitzonderlijke prestaties.

H.C. Andersen Koncernen heeft samen met Dynamicweb partner Flex Media een Dynamicweb oplossing gemaakt die door alle bedrijven binnen de groep kan worden gebruikt. Het biedt synergie en concurrentievoordelen.

Dynamicweb als oplossing

Het concept is simpel. H.C. Andersen Koncernen levert een kant-en-klare Dynamicweb oplossing voor elk nieuw groepslid met compleet website ontwerp, grafische designs en merkkleuren, geteste CTA’s, SEO instellingen, e-mailmarketingdoelgroepen en Google Ad campagnes. Het nieuwe groepslid krijgt ook een website oplossing die vanaf de eerste dag klaar is en kan worden aangepast aan de speciale behoeften van het individuele bedrijf.

Één CMS biedt vanaf de eerste dag schaalvoordelen

De homepage oplossing gebruikt dezelfde consistente template als de rest van de bedrijven van de groep, maar het is aangepast aan de behoeften en wensen van het specifieke bedrijf. Door dezelfde template te blijven gebruiken en alle websites in Dynamicweb te hebben, kan men gemakkelijk ervaringen en verbeteringen van een website overbrengen naar andere websites van de groep. Het verstrekt het concurrentievoordeel en zij kunnen bijvoorbeeld ervaringen uit conversieoptimalisatie en marketing overbrengen naar alle oplossingen. Het is een functie die niet altijd mogelijk is als u in verschillende CMS systemen werkt, omdat deze vaak geen functies toestaan zonder extra ontwikkeling.

Eén CMS systeem betekent ook dat alle CMS upgrades tegelijkertijd worden uitgevoerd. Dit maakt het eenvoudiger om de hele groep te beheren en om te implementeren. Op deze manier zijn klanten altijd verzekerd van een bijgewerkte oplossing met toegang tot de nieuwste functies en tools.

De groep doet ook productaanbevelingen in de vorm van gerelateerde oplossingen voor het probleem van de klant, zoals bijvoorbeeld aanbevelingen op maat met de verf- en vloerslijpproducten van het merk.

De inhoud van de oplossing

Het antwoord is twee verschillende e-commerce oplossingen, biedingen voor de klant, een boekingssysteem, afbeeldingen voor de website en marketing en integratie met Dynamics 365 en alles met een template waarmee u meteen aan de slag kunt.

Er is nog steeds voldoende gelegenheid voor individuele configuratie voor de website van elk bedrijf. Elk bedrijf opereert in een andere markt, waar andere voorkeuren zijn. De vereisten voor productweergave kunnen verschillen en er zijn vaak specialistische vereisten. Het is daarom specifiek voor elk bedrijf geconfigureerd. Nadat de configuratie is ontwikkeld, kan deze eenvoudig worden overgedragen naar het volgende bedrijf met dezelfde behoeften.

Resultaten

Dynamicweb biedt een uitgebreide oplossing voor het beheer van de websites van de groep. Allereerst heeft het een gemakkelijk beheer en een effectieve conversie van verkeer. Elke ervaring die op de pagina’s wordt uitgevoerd, kan snel en gemakkelijk worden overgedragen naar de andere websites. Ervaring met split-testen en conversie optimalisatie kan worden overgedragen naar alle sites in de groep en bijdrage aan de groei van alle partnerbedrijven.

De website template is geoptimaliseerd voor SEO, zodat H.C. Andersen snel aan de slag kon met zoekmachineoptimalisatie. Het resultaat is dat nieuwe groepsleden vanaf de eerste dag met hun werk kunnen beginnen, zonder zich zorgen te hoeven maken over lange website ontwikkelingsprojecten, uitgebreide SEO processen en zij kunnen inspiratie uit de gemeenschappelijke pool van ervaringen halen die in de groep zijn opgedaan met marketing en conversies.
H.C. Andersen Koncernen ApS
Klant
H.C. Andersen Koncernen ApS
Locatie
Denemarken
Segment
B2B, CMS, Organization
Website
www.hcandersenkoncernen.dk

Soortgelijke cases