Magnusson & Freij

Het assortiment van Magnusson & Freij omvat meer dan 7.000 artikelen in categorieën zoals kantoorbenodigdheden, toiletpapier en papieren handdoeken, schoonmaak- en beschermingspapier en restaurants en catering. Het bedrijf werkt al meerdere jaren samen met Nyblomgruppen, een groep van 14 gevestigde familiebedrijven uit heel Zweden.

Uitdaging

Als groothandelaren genereren Magnusson & Freij grote hoeveelheden transacties, die een hoge mate van snelheid en veiligheid vereisen van de e-commerce oplossing.

Magnusson & Freij heeft echter voorheen veel taken handmatig uitgevoerd, waardoor veel waardevolle administratieve resources zijn verbruikt. Dus om de bedrijfsprocessen te verbeteren, wilde Magnusson & Freij een up-to-date e-commerce oplossing met Jeeves ERP-integratie.

Dynamicweb als oplossing

Magnusson & Freij en hun Zweedse partner Softgear kozen het Dynamicweb All-in-One-platform als de basis vanwege de geïntegreerde e-commerce mogelijkheden en het standaard integratie-framework.

Dankzij de flexibiliteit van het platform kan Magnusson & Freij alles aanpassen aan hun specifieke behoeften, en het stelt hen in staat om bestaande data, waaronder hun uitgebreide klantenbestand, te blijven gebruiken. Tot slot kan Magnusson & Freij zijn volledige assortiment van 7.000 producten aanbieden in een up-to-date e-commerce oplossing die gebruikersvriendelijke navigatie, zoeksuggesties en eenvoudige kassastromen biedt.

Resultaten

Magnusson & Freij kan nu tal van taken rationaliseren en automatiseren, waardoor de dagelijkse bedrijfsprocessen efficiënter en kost effectiever worden. De e-commerce oplossing is gemakkelijk te onderhouden en bij te werken en biedt nieuwe manieren om volledige en gedetailleerde klantinformatie te ontvangen, waaronder inkoopstatistieken, bestelling status en voorraadniveaus. Magnusson & Freij gebruikt de informatie om de online winkelervaring voortdurend verder te ontwikkelen en om conversies te verbeteren.
"Zonder moderne e-commerce hadden we nooit de toekomst kunnen trotseren, maar nu kunnen we dat!"
- Krister Pettersson, CEO, Magnusson & Freij
Magnusson & Freij
Klant
Magnusson & Freij
Locatie
Zweden
Segment
B2C, B2B, Distribution, Jeeves
Website
www.magnusson-freij.se
Partner
Mindflower

Soortgelijke cases