McHutchison

McHutchison is een tuinbouw- of plantenmakelaar. Ze bieden de beste en meest servicegerichte groothandel in planten en aanverwante producten in Noord-Amerika. Opgericht in 1902.

Uitdaging

McHutchison wilde de omzet verhogen zonder meer mensen toe te voegen. Hun klanten wilden een digitale transformatie zien en zouden meer zaken doen als ze hun site zouden verbeteren. McHutchison erkende dat de site even competitief en compatibel moest zijn als de andere sites in hun branche.

Dynamicweb als oplossing

Dynamicweb creëerde een bijna 100% real-time integratie met de complexe bedrijfslogica van McHutchison in hun ERP. Dit vergemakkelijkt de mogelijkheid tot ondersteuning voor: • één eenvoudige klantorder die langetermijnorders consolideert die producten van meerdere leveranciers omvatten
o deze enkele bestelling wordt vervolgens in de loop van de tijd opgesplitst in meerdere bestellingen naarmate planten worden gekweekt en klaar zijn voor levering
o openstaande bestellingen kunnen worden aangepast vanaf de site
• complexe klantspecifieke prijzen
• werkelijke en verwachte voorraadbeschikbaarheid tot 26 weken in de toekomst
• verbeterde productzoek- en rapportagemogelijkheden

Resultaten

Klanten plaatsen meer bestellingen via de website. Ze kunnen selfservice aanpassingen op hun openstaande bestellingen uitvoeren en ook de rapportagemogelijkheden gebruiken om zakelijke beslissingen te nemen voor toekomstige bestellingen.
Mike Tizio, CEO, McHutchison
"We vonden het fijn dat er naar ons werd geluisterd over wat wij wilden voor onze oplossing. We vonden het ook fijn dat ze als team kwamen. Het was niet alleen een verkoper. Het was ook hun enthousiasme en creativiteit dat overeenkwam met dat van ons."
- Mike Tizio, CEO, McHutchison
McHutchison, Inc.
Klant
McHutchison, Inc.
Locatie
USA
Segment
B2B, Distribution, Dynamics NAV
Website
www.mchutchison.com/

Soortgelijke cases