Newsec Datea

Newsec Datea is een van de grootste vastgoedbeheerders in Denemarken die appartementen, magazijnen, winkelcentra en kantoren in het hele land verhuurt. Hun klanten omvatten particuliere en openbare huurders en investeerders.

Uitdaging

In 2016 bespraken Newsec Datea en Dynamicweb partner, DIS/PLAY, de mogelijkheden voor het lanceren van een nieuw digitaal huurportaal die de administratieve werklast kon verminderen, de interne werkprocessen kon optimaliseren en aan de behoeften en vereisten van klanten kon voldoen.

Dynamicweb als oplossing

Het nieuwe Newsec Datea-huurportaal is gebouwd op het Dynamicweb All-in-One platform, dat in staat is om leases en informatie uit externe boekingssystemen te halen en alle gegevens in één gecombineerde huuroplossing samen te voegen.

Het Dynamicweb platform is ook ideaal voor het maken van uitgebreide zoekfilters om klanten te helpen bij het vinden van geschikte huuraanbiedingen, en maakt het via de integratie-app mogelijk om leases van alle externe systemen van Newsec Datea te downloaden. De centrale oplossing helpt Newsec Datea ook nieuwe leads te genereren, omdat alle resources, verhuur en bezoekers worden doorverwezen naar het nieuwe portaal.

Daarnaast heeft Dynamicweb partner DIS/PLAY Dynamicweb gekozen omdat Newsec Datea een heel team van content-editors heeft die een gebruiksvriendelijke CMS- en marketingtool nodig hebben voor het maken van nieuwe campagnesites.

Resultaten

Sinds de lancering in april 2017 is het nieuwe verhuurportaal erin geslaagd om het aantal websitebezoekers van verschillende verhuurorganisaties te verdubbelen. De portal is er ook in geslaagd om de interne workflows te optimaliseren - vooral vanwege de integratie met de externe systemen van Newsec Datea, waardoor het eenvoudiger en minder tijdrovend is om de 900+ huurovereenkomsten te beheren en te onderhouden.

Ten slotte heeft het portaal het gemakkelijker gemaakt voor het verkoopteam van Newsec Datea om hun verkoopprocessen te optimaliseren door al hun resources te richten op het nieuwe centrale portaal.
Bjarne Groth Kjær, Head of IT, Newsec Datea
"Met onze nieuwe website willen we de gebruikers tijdens hun digitale reis ontmoeten. Integratie met social media, marktportalen en het weergeven van de juiste content op het juiste moment zijn enkele van de belangrijkste vereisten die we nu vervullen. Ook het geven van call-to-actions en vaardigheden aan de gebruiker om meer informatie te vinden wanneer dat nodig was, was cruciaal. Door een geavanceerde integratie met verschillende bedrijfssystemen kunnen we informatie over al onze producten weergeven. Dit betekent dat we zowel de visuele en emotionele gebruiker ontmoeten als de gebruiker die coole feiten en details wil."
- Bjarne Groth Kjær, Head of IT, Newsec Datea
Newsec Datea
Klant
Newsec Datea
Locatie
Denemarken
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.datea.dk
Partner
AKQA

Soortgelijke cases