Nh1816 Verzekeringen

Al bijna 200 jaar biedt Nh1816 verzekeringen aan voor alles in en rond het huis. Nh1816 Verzekeringen werd opgericht in 1816 in Oudkarspel, een dorp in Noord-Holland, en heeft verschillende keren de prijs voor beste verzekeringsmaatschappij in Nederland gekregen.

Uitdaging

Nh1816 Verzekeringen wilde een nieuwe en verbeterde SEO-geoptimaliseerde website met B2B en B2C informatie voor zowel particuliere klanten als verzekeringsmakelaars.

Dynamicweb als oplossing

Bluedesk E-business koos voor het Dynamicweb All-in-One-platform om Nh1816 Verzekeringen het meest effectieve en gebruiksvriendelijke contentbeheer-systeem op de markt te bieden. Het biedt een responsief ontwerp waarmee alle klanten en tussenpersonen toegang hebben tot de nieuwe website vanaf hun tablets of smartphones.

Een ander belangrijk kenmerk van de Dynamicweb oplossing was de mogelijkheid voor klanten om te zoeken naar lokale agenten in hun respectieve regio. De service wordt gefaciliteerd door een POI-database van Google Maps, waardoor zij zich kunnen aanmelden als lokale verzekeringsadviseurs. Dit maakt de nieuwe website een hotspot voor zowel potentiële klanten als agenten, omdat het een hele reeks informatie en diensten op één plek verzamelt.

Resultaten

Sinds de lancering van de nieuwe bedrijfswebsite zijn de algemene Google-rankings gestegen met 54%, wat betekent dat er steeds meer leads in de pijplijn zitten. Het online marketingteam van Nh1816 Verzekeringen heeft de website ondersteund door gebruik te maken van de social media-mogelijkheden van Dynamicweb All-in-One om simultaan social media campagnes te lanceren, wat de merkbewustheid effectief heeft gestimuleerd.
Nh1816 Verzekeringen
Klant
Nh1816 Verzekeringen
Locatie
Nederland
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.nh1816.nl/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Soortgelijke cases