NST

NST is de toonaangevende educatieve reisorganisatie in het Verenigd Koninkrijk in de markt van de lagere en middelbare school voor curriculum-gekoppelde reizen naar het VK, Europa en andere werelddelen.

Uitdaging

Ons doel was om NST te positioneren als de leidende educatieve online reisexpert. Om dit te bereiken, wilden we een website maken die duidelijk, snel en eenvoudig was, boeiend, gebruiksvriendelijk en een geweldige gebruikerservaring biedt op elk apparaat. De website moest ook onze deskundige service, het bereik en de diepte van producten en onze vele USP's, ons uitstekende afkomst, onze tijdsbesparingen voor leraren en ons streven naar de hoogste normen op het gebied van veiligheid en beveiliging onder de aandacht brengen.

Samenvattend: een gebruiksvriendelijke, op taken gebaseerde en aantrekkelijke website die het merk en de service van NST weerspiegelt en het tijdgebrek van leraren erkent.

Dynamicweb als oplossing

Een belangrijke vereiste was om de mogelijkheid te bieden om content in één gebied te huisvesten, wat vervolgens op verschillende productpagina's kon worden gedeeld, waarbij inhoudelijke wijzigingen op één centrale plaats konden worden aangebracht en vervolgens op de relevante productpagina's konden worden bijgewerkt.

Het CMS systeem moest gemakkelijk te gebruiken zijn voor gebruikers met beperkte ervaring en technische vaardigheden.

De zoekfaciliteit moest gebruikers in staat stellen een aantal criteria te gebruiken om hun zoekresultaten aan te passen.

Het platform moest in de toekomst meer dan één website kunnen leveren en het delen van gemeenschappelijke content over meerdere sites mogelijk maken. Bovendien moest de oplossing over de mogelijkheden beschikken om belangrijke gegevens van backofficesystemen in een live omgeving te ontginnen met behulp van zeer veilige web-services die persoonlijke gegevens online beschermen.

Resultaten

Het antwoord van klanten was uiterst positief. Sessies en unieke bezoekers zijn jaar na jaar aanzienlijk toegenomen en dit heeft een positieve invloed op de conversie gehad. De site biedt een solide platform om onze digitale strategie te ondersteunen. Intern is de site goed ontvangen door onze klantgerichte teams, die de content kunnen gebruiken als trainingshulpmiddel.

Graham Sadler, IT Director, NST
"Ons doel was om een gebruiksvriendelijke, op taken gebaseerde en aantrekkelijke website te leveren die het merk en de service van NST weerspiegelt en het tijdgebrek van de leerkrachten herkent."
- Graham Sadler, IT Director, NST
NST
Klant
NST
Locatie
Verenigd Koninkrijk
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
https://www.nstgroup.co.uk/

Soortgelijke cases