Nyfors

Nyfors is een elektriciteitsbedrijf gevestigd in het noorden van Denemarken. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 100 hoogopgeleide werknemers in dienst en bedient meer dan 50.000 klanten in zakelijke gebieden, zoals elektriciteit, zonnepanelen, glasvezelnetwerk, warmtepompen en windenergie.

Uitdaging

Het primaire doel was om de merkidentiteit en marktpositie te versterken door een eenvoudige, duidelijke en visueel aantrekkelijke presentatie te maken van Nyfors en de vele producten en diensten.

De nieuwe oplossing moest responsief zijn en dynamische en gepersonaliseerde content via verschillende platforms kunnen overbrengen. Nyfors verwachtte ook dat de nieuwe oplossing de online conversieratio's zou verhogen, waarvoor geïntegreerde lead genererende functies nodig zouden zijn.

Dynamicweb als oplossing

Gotcha heeft het Dynamicweb All-in-One platform gebruikt om een gebruiksvriendelijke en gepersonaliseerde oplossing te maken. De geïntegreerde profileringsfunctie geeft content weer op basis van eerdere bezoeken en klikken van de gebruiker en presenteert deze op een zeer duidelijke en illustratieve manier. Hiermee kan Nyfors uiterst gerichte content aanbieden om de gebruikerservaring en de succespercentages te maximaliseren.

De site biedt een snelle navigatie tussen B2C en B2B en past de content automatisch aan. Het biedt ook verschillende call-to-actions, zowel in nieuwsbriefaanmeldingen als in contactformulieren. Ten slotte hebben geregistreerde gebruikers toegang tot de selfserviceportal om het elektriciteitsverbruik en de rekeningen bij te houden.

Resultaten

De nieuwe Dynamicweb oplossing bevat het Twitter Bootstrap framework, dat de website optimaliseert op basis van het platform waartoe het toegang heeft. Gecombineerd met de gebruiksvriendelijkheid, overtuigend ontwerp en effectieve user flows heeft het een hogere klantlevensduur gegenereerd.

De oplossing is Google-geoptimaliseerd door gebruik te maken van markeringen, wat inhoudt dat Google de content op meer relevante en gestructureerde manieren presenteert. Bovendien is de tekst SEO-geoptimaliseerd op basis van vooraf gedefinieerde trefwoorden. Deze mogelijkheden hebben de conversieratio verbeterd en de hoeveelheid leads aanzienlijk verhoogd.

Nyfors
Klant
Nyfors
Locatie
Denemarken
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.nyfors.dk/
Partner
Gotcha

Soortgelijke cases