OSR Juridische Opleidingen

OSR Juridische Opleidingen is al ruim 37 jaar marktleider in Juridische Opleidingen. De onderwijsdienstverlening is gericht op het leren en ontwikkelen van juridische professionals zoals advocaten, juristen en juridisch medewerkers.

Uitdaging

Het online platform van OSR was niet meer van deze tijd en converteerde hierdoor niet goed genoeg. OSR legde bij Bluedesk het vraagstuk neer om een vernieuwend online business platform te realiseren, waarin de opgestelde persona’s optimaal bediend kunnen worden.

Dynamicweb als oplossing

Middels verschillende workshops met het SCRUM team zijn alle requirements in kaart gebracht en verdeeld over de sprints. In een zeer korte doorlooptijd is het online business platform op basis van het Dynamicweb All-in-one platform neergezet en gekoppeld met de huidige systemen van OSR, waaronder Profit van AFAS Software.

Resultaten

Uit de verschillende systemen wordt de gewenste data ontsloten op de website. Dit resulteert bijvoorbeeld in een actueel cursusaanbod, waar cursisten zich direct kunnen inschrijven voor een gewenste juridische cursus vanaf elk apparaat. De marketing suite op het platform zorgt er daarnaast voor dat de meest relevante content aan iedere bezoeker wordt voorgeschoteld en een hogere conversie kan worden behaald.
OSR Juridische Opleidingen
Klant
OSR Juridische Opleidingen
Locatie
Nederland
Segment
B2C, CMS, Organization
Website
www.osr.nl/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Soortgelijke cases