Pentair

Pentair levert toonaangevende producten, diensten en oplossingen waarmee mensen optimaal gebruik kunnen maken van de middelen waar ze het meest afhankelijk van zijn.

Uitdaging

Meer online leads converteren naar sales door middel van verbeterde leadkwalificatie en geautomatiseerde lead-nurturing. De tweede uitdaging was om relevanter te zijn voor potentiële klanten door de content aan te passen aan de behoeften van de klant.

Dynamicweb als oplossing

De nieuwe Pentair Partner Portal maakt gebruik van de Dynamicweb Personalisatie module om content aan te passen aan specifieke gebruikers in overeenstemming met hun behoeften. Het integratie framework wordt gebruikt voor het direct plaatsen van leads in SalesForce waarna de sales afdeling hier direct op kan reageren.

Marketing maakt gebruik van geautomatiseerde e-mailcampagnes voor geautomatiseerde lead-nurturing om leads om te zetten in sales.

Resultaten

De nieuwe Pentair Partner Portal helpt Pentair om zowel de verkoop als de relatie met hun wereldwijde partners te verbeteren, aan hun behoeften tegemoet te komen en hen op maat gemaakte informatie te bieden.

Pentair
Klant
Pentair
Locatie
Nederland
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
pentair.partners/activationlogin
Partner
Innovadis B.V.

Soortgelijke cases