Peppes Pizza

Peppes lanceerde zijn eerste drie producten voor de kruidenierswinkelmarkt in mei 2007. De producten waren bloemmix voor pizzabodems, pizzasaus en zure roomdressing. In 2009 sloten Peppes Pizza en Synnøve Finden een overeenkomst waarbij Synnøve Finden de verantwoordelijkheid zou overnemen voor de verkoop en marketing van de kruidenierswaren van Peppes Pizza.

Uitdaging

Met de nieuwe overeenkomst had Synnøve Finden een moderne en gebruiksvriendelijke CMS oplossing nodig om bezoekers te inspireren met haar goede recepten op basis van Peppes Hjemme's producten.

Dynamicweb als oplossing

Dynamciweb partner Koment heeft de nieuwe oplossing voor Synnøve Finden bedacht. Het nieuwe CMS systeem is gebouwd op een all-in-one oplossing en is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk voor de klant om door de pagina's te navigeren. De website is modern en responsive, en geeft de klant alle informatie die hij nodig heeft. Het is nu gemakkelijk voor Synnøve Finden om producten en recepten te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen, en om andere relevante informatie over het bedrijf te verspreiden.

Resultaten

Door de nieuwe website is de kennis over de producten van Peppes Hjemme toegenomen.
Peppes Pizza
Klant
Peppes Pizza
Locatie
Noorwegen
Segment
CMS, Retail
Website
www.peppeshjemme.no

Soortgelijke cases