PGL Holidays

PGL is een toonaangevende aanbieder van activiteitencursussen en vakanties voor scholen, jeugdgroepen, gezinsvakanties en zomerkampen voor kinderen in het Verenigd Koninkrijk.

Uitdaging

Een complexe site met veel functionaliteiten omzetten in een consistente, compatibele en gebruiksvriendelijke site. Het uiteindelijke doel is om het ontwerp te verbeteren en het bereik te vergroten om de verkoop te verhogen.

Dynamicweb als oplossing

Een belangrijke vereiste voor de single-sitetoepassing was om rekening te houden met vijf afzonderlijke marketingorganisaties in het bedrijf, elk met een volledig unieke demografische doelgroep en elk met een unieke benadering van de markt.

Dit werd bereikt door middel van dynamische thema's en op maat gemaakte, gedetailleerde content beheer van Dynamicweb, maar met gemeenschappelijke en zeer intelligente aangepaste modules die kunnen worden gebruikt door alle marketingorganisaties.

Belangrijke gegevens worden vermengd met hun uitgebreide backofficesystemen om continuïteit van boekingen, beschikbaarheid en geschiktheid voor vakanties te garanderen, allemaal in een live-omgeving met behulp van veilige web services.

Volledige Holiday Search-, Boeking-, Betalingsfaciliteiten- en User Management Systemen zijn speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van klanten met behulp van de nieuwste Dot.Net C# technologieën, in een veilige omgeving die de gegevens van kinderen en persoonlijke details online beschermt.

Resultaten

De site is momenteel beschikbaar in het Engels, maar ondersteunt ook Spaanse en Franse talen met het oog op de verwachte groei van het bedrijf in de nabije toekomst.

PGL website resultaten na lancering:

- Gemiddeld blijven klanten 20% langer op de site, sessies stijgen met 0,14%, het bounce-percentage is met 13% gedaald; - Boekingen voor schoolactiviteiten zijn toegenomen; - Adventure Holiday sessies + 18%; - Adventure Holiday boekingen stegen met +11%; - Web-boekingen zijn nu goed voor 30% van alle boekingen, een stijging van 5%; - Feedbackformulieren van klanten wijzen op een toename van klanttevredenheid op het web; - Werving - Sollicitaties via de website zijn gestegen met 29,5%.

PGL Holidays
Klant
PGL Holidays
Locatie
Verenigd Koninkrijk
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.pgl.co.uk/en-gb
Partner
The Foundry

Soortgelijke cases