Pillen Group

Pillen Group is een internationale industriële leverancier van plaatwerk voor kassasystemen en andere industriële oplossingen. Het bedrijf bestaat sinds 1956 en heeft momenteel meer dan 125 werknemers in dienst bij verschillende productiefaciliteiten in Nederland.

Uitdaging

De Pillen Group wilde een nieuw online platform dat in staat was om hun voortdurende internationale expansie te ondersteunen.

De eerste vereiste was dat het platform het gemakkelijk zou moeten maken om nieuwe taal versies te creëren en te onderhouden om nieuwe internationale klanten aan te trekken. Ten tweede moest de website gebruik kunnen maken van inkomend verkeer door nieuwe B2B leads te identificeren. Ten slotte moest het nieuwe platform responsief zijn om de toenemende traffic van mobiele telefoons op de website bij te kunnen houden.

Dynamicweb als oplossing

Het platform is momenteel drietalig en wordt beheert door de interne marketingafdeling van de Pillen Group. Het Dynamicweb platform maakt het gemakkelijk voor de werknemers om nieuwe content in verschillende talen te onderhouden, bij te werken en toe te voegen. De bespaarde tijd wordt in plaats daarvan gebruikt voor marketingcampagnes om nieuwe internationale klanten naar de website te trekken, die automatisch worden geregistreerd door de Dynamicweb lead-tool.

Resultaten

Het websiteverkeer neemt voortdurend toe en de combinatie van de nieuwe taal versie en de B2B leadtool betekent dat de Pillen Group momenteel twee keer zoveel leads identificeert als voorheen, zonder meer resources te verbruiken.

Pillen Group
Klant
Pillen Group
Locatie
Nederland
Segment
CMS, Marketing, Manufacturing
Website
www.pillen.eu/
Partner
Innovadis B.V.

Soortgelijke cases