Plymovent

Plymovent is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van producten, systemen en diensten voor luchtafzuiging en filtratie. Plymovent zorgt voor schone lucht in werkplaatsen door oplossingen te bieden voor luchtvervuiling binnenshuis veroorzaakt door lasrook, uitstoot van voertuigen, tabaksrook, enz.

Uitdaging

Plymovent heeft fabrieken in Nederland, Zweden en Zuid-Afrika en kantoren in 11 landen. Bovendien heeft Plymovent meer dan 45 distributeurs. Om al deze multinationale stakeholders van dienst te kunnen zijn, had Plymovent een meertalige bedrijfswebsite nodig.

Dynamicweb als oplossing

Door middel van het Dynamicweb All-in-One platform heeft Bluedesk E-Business een nieuwe meertalige website-oplossing ontwikkeld. Hiermee kan Plymovent meerdere taalversies in één enkel platform beheren, wat betekent dat het bedrijf kan profiteren van de voordelen van het delen van content, evenals consistente en actuele meertalige communicatie met zeer weinig administratieve resources.

Resultaten

De meertalige website-oplossing heeft Plymovent voorzien van een actuele internationale identiteit, die niet alleen multinationale belanghebbenden dient, maar ook bezuinigt op dure middelen voor de handmatige communicatieve workflows in verschillende talen. 

De oplossing omvat momenteel acht verschillende en volledig functionele taalversies.

Plymovent
Klant
Plymovent
Locatie
Nederland
Segment
B2B, CMS, Marketing, Manufacturing
Website
www.plymovent.com/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Soortgelijke cases