Randers Tegl

Randers Tegl is een van de oudste en grootste baksteenproducenten in Noord-Europa. Het bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring en levert momenteel aan Scandinavië en Duitsland.

Uitdaging

Als fullserviceprovider heeft het bedrijf een complex productportfolio opgebouwd voor zowel particuliere als professionele klanten. Daarnaast is de go-to-market communicatie erg ingewikkeld door de voortdurende overname van bedrijven. Daarom was de uitdaging voor Randers Tegl om een effect te creëren met passende en duidelijke B2C en B2B communicatie in een historisch trage markt.

Dynamicweb als oplossing

Gotcha en Randers Tegl hebben een CMS oplossing ontwikkeld die is gebouwd op het Dynamicweb All-in-One platform. Het bevat vijf verschillende taalversies, evenals een volledige weergave van het gehele Randers Tegl productportfolio.

De oplossing bevat een productconfigurator waarmee bezoekers verschillende soorten stenen en tegels kunnen toevoegen aan specifieke typen huizen wat het gemakkelijker maakt om de producten te visualiseren. Klanten kunnen vervolgens informatie over het product downloaden, inclusief prijzen en afmetingen en zij kunnen een gratis sample bestellen.

Resultaten

De nieuwe CMS oplossing en de vijf taalversies hebben het commerciële bereik van Randers Tegl aanzienlijk uitgebreid. Zowel huidige als potentiële B2B en B2C klanten kunnen nu eenvoudig informatie over producten, prijzen en retailers inzien. 

De oplossing combineert gebruiksvriendelijke illustraties en productconfiguratie, zodat klanten kunnen navigeren tussen de vele verschillende producttypen en specificaties. Klanten kunnen ook gebruik maken van de zoekmachine, wat relevante resultaten en suggesties oplevert. 

Randers Tegl
Klant
Randers Tegl
Locatie
Denemarken
Segment
B2C, B2B, CMS, Manufacturing
Website
www.randerstegl.dk/
Partner
Gotcha

Soortgelijke cases