Scanpan

SCANPAN is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van PFAO-vrije antikleefkeukenproducten die geëxporteerd worden naar meer dan 50 landen wereldwijd. Onderzoek en ontwikkeling is een integraal onderdeel van de activiteiten van SCANPAN en het bedrijf is een pioneer op het gebied van innovatie en technologie.

Uitdaging

SCANPAN heeft een sterke en voortdurende internationale vraag naar zijn producten ervaren, maar de vorige e-commerce oplossing was alleen in staat om in Denemarken te verkopen.

Dynamicweb als oplossing

SCANPAN en Dynamicweb partner, No Zebra, hebben een nieuwe meertalige e-commerce oplossing gelanceerd op basis van het Dynamicweb All-in-One platform. Naast de winkel gebruikt Scanpan de Dynamicweb marketingfuncties in combinatie met Dynamicweb Items om het verkeer en de activiteit op de website te vergroten door boeiende content te laten zien.

De combinatie stelt SCANPAN in staat om alle huidige en potentiële klanten een consistente en doelgerichte informatiestroom te bieden. Met de Dynamicweb setup kunnen editors gemakkelijk nieuwe content maken en publiceren en nieuwsbrieven versturen via vooraf-gedefinieerde templates.

Resultaten

Als eerste stap hebben Amerikaanse klanten nu volledige toegang tot alle SCANPAN producten en het bedrijf is van plan om in de nabije toekomst uit te breiden naar aanvullende markten. 

SCANPAN heeft nu een internationale e-commerce oplossing ontwikkeld in responsief ontwerp dat precies de juiste mix van branding en e-commerce mogelijkheden bevat. Op basis van de gerichte inspanningen heeft SCANPAN hun online verkoop een boost gegeven. De omzet is met meer dan 400% gestegen, omdat klanten over de hele wereld steeds meer online bestellingen plaatsen.

De hele website is grondig getest om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren, waardoor het aantal bestellingen met 344% en de gemiddelde bestelwaarde met 33% is toegenomen. Bovendien hebben de nieuwe online marketinginspanningen de conversies met meer dan 90% verbeterd en werkt No Zebra continu aan het verbeteren van deze cijfers door Google AdWords en SEO inspanningen te optimaliseren.

Lone Torsbjerg Møller, Marketing Coördinator, Scanpan
"In minder dan drie maanden heeft No Zebra een internationale e-commerce oplossing ontwikkeld die voldoet aan al onze verwachtingen ten aanzien van verkoop en prestaties. Technologie, design en online marketing komen allemaal perfect samen, en we kijken er naar uit om onze nieuwe oplossing uit te breiden naar nog meer landen. "
- Lone Torsbjerg Møller, Marketing Coördinator, Scanpan
Scanpan
Klant
Scanpan
Locatie
Denemarken
Segment
B2C, CMS, Retail
Website
www.scanpan.dk/
Partner
No Zebra ApS

Soortgelijke cases