Sonic Equipment MSS+

Sonic Equipment ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardig handgereedschap, opslagsystemen en speciale gereedschappen. De producten stellen professionals in staat om een maximale productieve output te bereiken, omdat ze werken met hoogwaardige gereedschappen op premium werkplekken. Sonic staat voor efficiency, kwaliteit en stijl.

Uitdaging

Met de komst van de nieuwe productlijn MSS+ heeft Sonic Equipment zichzelf als doel gesteld om de werkplek opnieuw uit te vinden. Sonic belooft met de MSS+ om de beste modulaire opbergsystemen te creëren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Het hoofddoel van deze website is branding en stimuleren van de awareness en reputation fase. Iedere bezoeker wordt verleid door mooie productimages en sfeerbeelden.

Dynamicweb als oplossing

Middels een intensieve samenwerking is met Sonic Equipment een corporate website ontwikkeld die volledig aansluit bij de look en feel van MSS+. Met in fase 2 een integratie met de nieuwe webshop van Sonic Equipment die zal worden gebouwd met de e-commerce module van Dynamicweb en gevoed vanuit een Product Informatie Managementsysteem Perfion.

Een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van de nieuwe website voor MSS+ is het visuale aspect. Door een overzichtelijk en ruimtelijk design trekken de visuals de aandacht van de bezoekers. Daarnaast zijn er diverse call to actions opgenomen die zorgen voor contactaanvragen, belafspraken en offerte aanvragen.

In fase 2 van het project komt de productinformatie van MSS+ via een koppeling met Perfion in Dynamicweb te staan.

Resultaten

Door gebruik te maken van de e-commerce suite van Dynamicweb kan uitgebreide productinformatie getoond worden en een effectieve flow voor bezoekers worden gecreëerd. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid bezoekersgedrag binnen Dynamicweb te analyseren.
Sonic Equipment MSS+
Klant
Sonic Equipment MSS+
Locatie
Nederland
Segment
B2B, CMS, Manufacturing
Website
sonicmssplus.com/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Soortgelijke cases