Sympafix

Sympafix B.V. is een bedrijf in constructieve verankeringen voor de bouw, met een schat aan ervaring. Met gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring bij o.a. Powers, Heller, Borgh en ijzerwarenvakhandelaren ontwikkelt, produceert en verkoopt Sympafix chemische en mechanische verankeringen die voldoen aan de laatste eisen en goedkeuringen.

Uitdaging

Sympafix ontwikkelt, produceert en verkoopt chemische en mechanische verankeringen voor diverse branches. Al deze producten worden over de hele wereld geleverd. Elke bestelling varieert in samenstelling, omvang en prijs. Door de klant-specifieke prijzen is het noodzakelijk dat elke leverancier zijn eigen omgeving heeft om te bestellen op de website. De klanten van Sympafix hebben verschillende prijzen. Daardoor dienen de prijzen, voorwaarden en levertijden per klant te worden weergegeven.

Dynamicweb als oplossing

De oplossing voor Sympafix zat hem in de realisatie van een nieuw platform gekoppeld met Unit4. Door Dynamicweb te koppelen met Unit4 heeft Sympafix alles in één. Op deze manier kan men eenvoudig en overzichtelijk e-commerce data analyseren en beheren vanuit één platform en daarnaast alle marketingactiviteiten beheren en communiceren. De integraties met Unit4 zijn real-time en daardoor altijd up-to-date. Op die manier heeft elke klant de juiste data tot zijn beschikking op het juiste moment.

Resultaten

De nieuwe Dynamicweb oplossing en koppeling met Unit4 van Sympafix heeft een goed rendement op de investering weten te behalen op basis van de vele kostenbesparingen die zijn gerealiseerd door het verminderen van de werklast in prijsonderhoud en productinformatie in verschillende systemen. Het nieuwe online bestelproces is geoptimaliseerd om klanten optimaal te bedienen door alle data snel en overzichtelijk weer te geven.
Sympafix B.V.
Klant
Sympafix B.V.
Locatie
Nederland
Segment
B2B, Manufacturing
Website
www.sympafix.com/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Soortgelijke cases