Telstar

Een modern verlengstuk voor de activiteiten op het veld en een mooi uithangbord voor de club.

Uitdaging


Telstar maakte al lange tijd gebruik van een verouderde Wordpress omgeving. Dit werkte echter niet naar behoren - het beheer en onderhoud kostte enorm veel tijd en vereiste veel handmatige handelingen. De Wordpress omgeving was toe aan een upgrade en de keuze viel dan ook op een oplossing met CMS en E-commerce gecombineerd in één om tijd en geld te kunnen besparen.

Dynamicweb als oplossing


Telstar is de voetbalclub van stoere mannen en ferme vrouwen. Telstar komt uit in de Keuken Kampioen divisie en gaat bij de naam de Witte Leeuwen! De club wordt gekenmerkt door de eigenzinnigheid en de saamhorigheid. Niemand is belangrijker dan de club en iedereen met een goed hart is welkom.

De laatste maanden is er door Bluedesk hard gewerkt om samen met de mensen van SC Telstar tot een nieuwe website te komen. En wat voor één! Een website waarin alles van en over SC Telstar een eigen plek gekregen heeft. Zo vindt u alles wat betreft SC Telstar onder één dak.

De nieuwe website is een 'CaaS product'. CaaS is een product van Bluedesk waarbij u, voor een vaste prijs per maand, volledig ontzorgd wordt. U wordt ontzorgd op het gebied van techniek, service, doorontwikkeling en marketing!

Resultaten


Een nieuwe website met webshop die voldoet aan de moderne eisen! Dat was de wens van Telstar. Dit heeft Bluedesk binnen twee maanden kunnen realiseren middels CaaS. Hierbij is rekening gehouden met de verschillende doelgroepen van Telstar. Zo is de website niet alleen gericht op de fans maar ook op de zakelijke markt!

Door E-commerce, CMS en Marketing onder één dak te houden is de communicatie naar de klant vele malen effectiever dan voorheen. Zo kan de data uit de e-commerce module worden hergebruikt in e-mailmarketing en vise versa.

Daarnaast heeft de webshop een nieuwe look gekregen zodat alle supporters, nationaal en internationaal, hun Witte Leeuwenhart sneller kunnen laten kloppen en zich kunnen voorzien van de fantastische merchandise.
Telstar
Klant
Telstar
Locatie
Nederland
Segment
B2C, CMS, Retail
Website
https://sctelstar.nl/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Soortgelijke cases