Trip Trap WoodCare

Trip Trap Woodcare is een toonaangevende fabrikant van houtverzorgingsproducten voor de retail- en industriele sector. Het bedrijf produceert al haar producten in Denemarken en verkoopt ze via een internationaal dealernetwerk.

Uitdaging

De vorige website van Trip Trap Woodcare was verouderd, geen passende weergave voor mobiele apparaten en was moeilijk om mee te werken en te onderhouden. Bovendien vereist het heel wat uren en middelen om 300-400 productbeschrijvingen in veelvoudige talen bij te werken. Daarom wilde Trip Trap Woodcare een nieuwe digitale oplossing met een PIM (Product Information Management) systeem om de handeling van het invoeren van de productdata te optimaliseren.

Dynamicweb als oplossing

De oplossing is een combinatie van Dynamicweb CMS en eCommerce met integratie met PIM en DAM (Digital Asset Management) van Unik Pine Tree. Alles wordt gecombineerd in de best practive CO3 espresso solution, die standaard templates en functionaliteit zoals PIM en Dam connectoren omvat.

Op basis van de nieuwe geintegreerde website hebben Trip Trap Woodcare en CO3 een dealer Self-Service Portal ontwikkeld. De portal biedt alle dealers een complete productcatalogus met integratie in het centrale PIM systeem. De Setup biedt Trip Trap Woodcare een centraal controle punt van de gehele productcatalogus, die zorgt voor up-to-date informatie en prijzen van de producten.

Resultaten

De combi van Dynamicweb en Unik Pine Tree solution heeft Trip Trap Woodcare een nieuw hedendaags corporate portal gekregen dat het merk ondersteunt.

De integratie van PIM en DAM heeft de automatisering van productgegevens toegevoegd, wat kostbare tijd en middelen bespaart, omdat de gegevens automatisch worden overgebracht naar acht websites en een hele reeks grafische verkoopdocumenten.

De Trip Trap Woodcare dealers kunnen nu profiteren van een complete digitale oplossing waar alle productgegevens toegankelijk zijn, en de prijs is slecht een fractie van wat het normaal zou kosten voor een dealer om zich te vestigen en te handhaven met dezelfde Setup. Ten slotte, de nieuwe solution betekent dat Trip Trap WoodCare zelfvoorzienend is geworden en in staat is om hun eigen productdata te beheren zonder enige externe digitale hulp.

Trip Trap WoodCare
Klant
Trip Trap WoodCare
Locatie
Denemarken
Segment
B2B, Marketing, PIM, Manufacturing
Website
www.wocadenmark.com/
Partner
Co3 A/S

Soortgelijke cases