Verzekerd met Advies

Al bijna 200 jaar biedt Nh1816 Verzekeringen verzekeringen voor alles in en rond het huis. Nh1816 Verzekeringen werd opgericht in 1816 in Oudkarspel, een dorp in Noord-Holland, en heeft verschillende keren de onderscheiding “beste verzekeringsmaatschappij in Nederland” gekregen.

Uitdaging

Een nieuwe trend in Nederland laat zien dat een toenemend aantal klanten met behoefte aan een verzekering online zoekt naar informatie en prijzen, in plaats van hun lokale verzekeringsmakelaar te raadplegen. Dit is simpelweg omdat de lokale makelaars moeilijk online te vinden zijn.

Nh1816 Verzekeringen wilde dat veranderen door online informatie te combineren met persoonlijke service in een samenhangende omni-channel strategie, die zowel klanten als makelaars ten goede zou komen.

Dynamicweb als oplossing

Nh1816 Verzekeringen en Bluedesk E-business gebruikten het Dynamicweb All-in-One platform om de website “Verzekerd met Advies” te creëren, die het centrum vormt vor de nieuwe omni-channel strategie.

De website verzamelt informatie van lokale makelaars uit heel Nederland en voegt vervolgens klantrecensies en totaalscores toe. Hiermee kunnen gebruikers in enkele eenvoudige stappen aanbiedingen verzamelen en vergelijken, eenvoudigweg door te kiezen in welk type verzekering en welke verzekeringsmakelaar u geïnteresseerd bent om het aanbod te ontvangen. De website oplossing stuurt het formulier vervolgens automatisch door naar de lokale makelaar, die vervolgens contact opneemt met de klant.

Door het Dynamicweb All-in-One platform te gebruiken, kan Nh1816 Verzekeringen alle informatie in één enkel platform onderhouden en bijwerken met slechts enkele administratieve bronnen. Dit betekent dat de omni-channel oplossing praktisch zelfstandig werkt terwijl nieuwe klanten en makelaars worden aangetrokken.

Resultaten

Sinds de lancering van de nieuwe omni-channel oplossing heeft Nh1816 Verzekeringen hun naamsbekendheid versterkt en nieuwe klanten en makelaars aangetrokken die geïnteresseerd zijn in het gebruik van de online diensten die "Verzekerd met Advies" aanbiedt.

Nh1816 Verzekeringen en Bluedesk E-business hebben de impact verdubbeld met krachtige zoekmachine-optimalisatie (SEO en SEA) in combinatie met campagnes voor social media marketing.

Verzekerd met Advies
Klant
Verzekerd met Advies
Locatie
Nederland
Segment
CMS, Marketing, Organization
Website
www.verzekerdmetadvies.nl/
Partner
Bluedesk E-Business B.V.

Soortgelijke cases