Bluedesk E-Business B.V.

Over ons


🏆 Bluedesk is de winnaar van de International Partner of the Year 2019/2020 Award

Bluedesk is een full-service web bureau opgericht in 1995 en gespecialiseerd in e-commerce oplossingen. We bedenken, converteren, ontwerpen, bouwen en verkopen e-commerce oplossingen. Vanuit een full-service aanpak ontfermen onze marketeers, UX designers en web ontwikkelaars zich over uw online succes. Van het eerste idee tot aan de operatie. Samen met jouw eigen team.

Bluedesk telt meer dan 40 toegewijde medewerkers met meer dan 20 jaar ervaring. Op het gebied van Concept en Strategie, Ontwerp en Ontwikkeling, Servicing en E-Marketing is Bluedesk een solide, sterke en full-service partner.

Bluedesk beweegt zich in een markt van professionele klanten met uitdagende online eisen. We hebben ons onderscheiden met een duidelijke visie, betere concepten en met perfect passende oplossingen. Onze aanpak is duidelijk en effectief en ons team is toegewijd. Ons portfolio is overtuigend en geeft inzicht in de capaciteit en de mogelijkheden die ons bedrijf kan bieden.

Sinds 1995 hebben we honderden organisaties geholpen met uitdagingen zoals toename van de verkoop, internationalisering, procesverbetering, communicatie, cross media bekendheid en meer.

Sterke partnerships met marktstandaarden zoals Dynamicweb, geven ons de mogelijkheid om wereldwijd geavanceerde online e-commerce oplossingen voor onze klanten te implementeren. We bieden oplossingen om multi-channel klanten met succes te bedienen.

Partner status
Premium solution partner
Aantal gecertificeerde developers
8
Locatie

Rogier van der Weydestraat 8

1817 MJ Alkmaar, Netherlands

Website
www.bluedesk.nl
Neem contact op
(+31)(0)725200310
info@bluedesk.nl

Cases door Bluedesk E-Business B.V.