CGI

Over ons

CGI streeft ernaar door onze klanten te worden herkend als hun partner en deskundige naar keuze. Onze uitstekende staat van dienst, gecombineerd met onze branchekennis, end-to-end services en IP-gebaseerde oplossingen, draagt bij aan het leveren van significante waarde aan het missiekritieke en transformerende werk van klanten.
We brengen decennia van industrie- en domeinkennis, IT services en consulting expertise naar onze partnerschappen met klanten. Ons proximity model biedt klanten een stabiel, toegewijd en flexibel team dat lokaal is geworteld en verantwoordelijk is voor succes.
Wij helpen organisaties zich aan te passen en concurrerend te blijven door transformatie van bedrijven en technologie. We bouwen, implementeren en beheren complexe systemen die cruciaal zijn voor succes in de veranderende markt van vandaag.
De naadloze omni-channel strategieën van CGI verbeteren de algehele klantervaring, verbeteren de personalisatie en genereren real-time aanbiedingen, terwijl onze uitgebreide services en oplossingen transacties transformeren op gebieden zoals analytics en business intelligence, mobiele handel, winkelsystemen, ERP, CRM, merchandise systemen, digitaal, supply chain management, e-commerce, enterprise resource planning en concept-to-consumer samenwerking.
Wij zijn professionals in Omni-channel strategieën en integraties tussen frontend platforms en ERP. We hebben onder meer speciale hulpmiddelen om klanten te helpen de oplossing van Dynamicweb te integreren. Binnen de ERP markt zijn we een van de grootste Dynamics AX en Dynamics NAV partners van Denemarken.
Partner status
Associated partners
Aantal gecertificeerde developers
0
Locatie

Lautruphøj 10

2750 Ballerup, Denmark

Website
www.cgi.com
Neem contact op
(+45)44784000
cgi.dk@cgi.com

Cases door CGI