Dynateam

About us

Dynateam is een toegewijde Microsoft Dynamics NAV-, CRM- en portaalpartner met een andere benadering van portalen en e-commerce oplossingen.

Dynateam als partner kan u niet alleen helpen zichtbaarder te worden op het internet, maar ook de verbinding tussen internet, intranetten en extranetten verzekeren met integratie met backend systemen in geoptimaliseerde en langdurige oplossingen!

Een web oplossing heeft vaak betrekking op een of meer van de volgende vereisten:
- Een website opent de mogelijkheid dat een bedrijf zich kan presenteren aan de buitenwereld;
- Een intranet biedt een aanzienlijke verbetering van interne communicatie, kennisuitwisseling en documentbeheer in het bedrijf
- Een extranet is een gesloten netwerk, meestal gericht op de handelspartners van het bedrijf, waar communicatie, kennisuitwisseling en documentbeheer essentieel zijn.
- E-commerce biedt een online winkel waarmee klanten producten kunnen bestellen en eerdere bestellingen kunnen afhandelen, bestellingen uit het verleden kunnen bekijken, enz. - 24/7 vaak is een online winkel onderdeel van een extranet.

- Integratie verbindt het allemaal met het andere deel van de IT-oplossingen zoals ERP en CRM, zodat gegevens op verschillende plaatsen en uit andere externe bronnen kunnen worden bijgewerkt.

Dynateam heeft vele jaren ervaring in deze disciplines en wij werken als een toegewijde en competente partner met een gemeenschappelijk doel - om uw oplossing van gedachte naar handeling te brengen, ongeacht de complexiteit van de oplossing.
Partner status
Associated partners
Number of certified developers
0
Locatie

Vallensbækvej  22A, 3. sal

2605 Brøndby, Denmark

Website
www.dynateam.dk
Get in touch
(+45)70702090
MT@Dynateam.dk

Cases by Dynateam