Episcript

Over ons

Wij zijn een innovatief, in Singapore gevestigd, team met gecombineerde expertise op het gebied van applicatieontwikkeling, ontwerp, bedrijfsontwikkeling en marketing, en leveren sinds de beginperiode van het internet krachtige online oplossingen. We zijn gepassioneerd over wat we doen en staan altijd klaar om uren in te zetten en verder te gaan dan de plicht om ervoor te zorgen dat onze klanten krijgen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben.

Wij bieden een one-stop maatoplossing, zodat u een gecoördineerde service krijgt voor het hele project. We werken met zowel kleine startende bedrijven als grote bedrijven en kunnen onze oplossingen volledig afstemmen op de exacte specificatie of het budget van de klant. Onze consulting aanpak zorgt ervoor dat we eerst en vooral rekening houden met de commerciële behoeften van onze klanten.

Met een focus op strategie en het leveren van meetbare ROI, hebben we een reputatie van uitmuntendheid als het gaat om het plannen, creëren en leveren van oplossingen van wereldklasse. We handelen met klanten die exacte normen hebben en zullen geen compromissen sluiten als het gaat om hun merk. Ze vertrouwen erop dat wij aan die normen voldoen en de resultaten spreken voor zich.
Partner status
Associated partners
Aantal gecertificeerde developers
1
Locatie

60 Paya Lebar Road

#07-46, Paya Lebar Square

Singapore 409051

Website
www.episcript.com
Neem contact op
+65 6223 8234
hello@episcript.com

Cases door Episcript