Flex Media ApS

Over ons

Wilt u werken met gerichte online marketing, waarbij het doel is om klanten aan te trekken en te behouden? Als u een strategie voor uw online activiteiten wilt, is Flex Media de ideale partner.

Online aanwezigheid is veel meer dan alleen een website

Wanneer we websites ontwikkelen, is dit niet alleen een digitale manifestatie van merk en imago. We werken met marketingautomatisering, online promotie, optimalisatie van bestellingen in orderflows en procedures.

Met andere woorden, de sites die we ontwikkelen, dienen als hulpmiddel. Hier kunnen de threads van e-mailmarketing, Google advertenties, social media enz. worden gebruikt om gebruikersspecifieke content weer te geven en interesse om te zetten in aankopen in de webshop waar bestellingen worden verwerkt.

Tegelijkertijd gebruiken we gegevens, zoals gegevens die worden uitgewisseld met CRM en met het ERP systeem van het bedrijf, om unieke klantervaringen te creëren die de klantvoorkeur voor een bedrijf of merk kunnen vergroten.

Door met u samen te werken, ontwikkelen we een strategie en stellen we doelen die meer leads en meer klanten creëren. We richten ons op contentplanning, activiteits- en publicatieplannen, evenals het meten van resultaten.


Wat u moet weten over uw toekomstige partner

We hebben veel ervaring met strategische online marketing, webprogrammering, ontwerp, reclame, tekstwerk en integratie met ERP systemen zoals NAV en PIM.

We doen geen concessies aan kwaliteit en ons ervaren team heeft sinds 2004 waardecreërende concepten en digitale oplossingen ontwikkeld.

Welke voordelen krijgt u van een partnerschap met Flex Media?

1. Een strategische benadering van uw online marketing die de aandacht vestigt op de doelgroep in uw bedrijf.

2. Klantgegevens en leads die zijn geworteld in uw online marketing.

3. Analyse, beoordelingen en onderhoud van uw online marketingbehoeften.

Onze kernwaarden en uitgebreide vaardigheden zorgen ervoor dat we oplossingen leveren en implementeren die aan uw bedrijfsdoelstelling van online zichtbaarheid en kwaliteit kunnen voldoen en de best mogelijke basis voor groei bieden.

Partner status
Premium solution partner
Aantal gecertificeerde developers
5
Locatie

Kuldyssen 10, 1.

2630 Taastrup

Denemarken

Website
www.flex-media.dk
Neem contact op
(+45)48176666
info@flex-media.dk

Cases door Flex Media ApS