HSO

Over ons

HSO, opgericht in 1989, is gespecialiseerd in het implementeren, integreren, optimaliseren en onderhouden van ERP en CRM oplossingen en is de vertrouwde Microsoft Dynamics 365 adviseur voor multinationale ondernemingen in sectoren zoals detailhandel, distributie, productie, services en apparatuur verhuur.

ERP & CRM PROJECTEN
De projectlevering van HSO is uniek vanwege de voorspelbaarheid. Beginnend met waardebepaling en bereikanalyses, gebruikt HSO een gerenommeerde en beproefde implementatiemethode – HSO Excellerate - om voorspelbare resultaten te leveren.

WERELDWIJDE AANWEZIGHEID
Onze internationale capaciteiten zijn gebaseerd op meer dan twee decennia praktische ervaring en hebben succesvolle implementaties opgeleverd in bijna alle landen van de wereld. HSO heeft meer dan 500 professionals in dienst en onderhoudt een wereldwijde aanwezigheid met vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

KLANTTEVREDENHEID
HSO is trots op zijn klanttevredenheid en werd genoemd als de meest klantgerichte Microsoft Dynamics-partner, met de hoogste klanttevredenheidsclassificatie. Onze expertise en pragmatische benadering van de zakelijke behoeften van elke klant stellen ons in staat om een 100% herleidbare oplossing te bieden, ondersteund door een 24-uurs helpdesk. HSO behoort ook tot de elite Microsoft Dynamics Inner Circle, beperkt tot de top 1% van alle Microsoft-partners wereldwijd.

WAT MAAKT HSO ECHT VERSCHILLEND?
- 25+ jaar ervaring met systeemintegratie;
- Voorspelbare, procesgerichte resultaten;
- Bewezen Microsoft-technologie;
- Vakbekwaamheid en een goed begrip van de behoeften van de markt;
- Wereldwijd vermogen met internationale referenties;
- Een klantgerichte technologiepraktijk.

Partner status
Associated partners
Aantal gecertificeerde developers
0
Locatie

Newtonstraat 27

3902 HP Veenendaal

Netherlands

Website
www.hso.com
Neem contact op
+31 318 509400
info-nl@hso.com

Cases door HSO