IBIZ Consulting Service Pte Ltd.

About us

We ondersteunen uw bedrijfsuitbreiding en creëren concurrentievoordeel door de inzet van IT-productiviteitstools. Als toonaangevend Microsoft Dynamics partner in Azië hebben we tientallen jaren ervaring op het gebied van bedrijfsadvies, oplossingsontwerp en implementatieservices voor Microsoft Dynamics ERP, CRM, Portal, BI en Mobility.

Wij werken met groeiende bedrijven in verschillende sectoren, met name in de industrie, engineering, detailhandel, gezondheidszorg en groothandel. Voortbouwend op een decennium van industriële ervaring en domeinexpertise, worden onze verticale oplossingen ontwikkeld om aan uw bedrijfsvereisten te voldoen. We passen domeinkennis toe om end-to-end bedrijfsbeheeroplossingen te ontwikkelen, gebruikmakend van krachtige technologieën en platforms zoals Microsoft Dynamics AX, NAV, CRM, SharePoint, .NET, enz.

Onze uitstekende prestaties hebben ons verschillende prestigieuze onderscheidingen opgeleverd, waaronder de Microsoft Inner Circle-prijs, Microsoft's President's Club-awards en de Microsoft's Partner of the Year-awards in de loop van de jaren, waardoor u zeker weet dat wij uw vertrouwde partner kunnen zijn.
Partner status
Associated partners
Number of certified developers
0
Locatie

2 Jalan Kilang Barat #04-01

Singapore 159346, Singapore

Website
www.ibizcs.com
Get in touch
+65 6423 9258
sales@ibizcs.com

Cases by IBIZ Consulting Service Pte Ltd.