Innovadis B.V.

Over ons

Innovadis is een full-service internetbureau uit Nederland dat haar klanten helpt bij de online verkoop van producten en diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring kennen we de mogelijkheden en valkuilen van internet goed en begeleiden we onze klanten bij het opzetten van een online strategie.

Wij vertalen uw marketingdoelen en zakelijke ideeën naar een geschikte online oplossing die naadloos aansluit op uw diensten en bedrijfsprocessen.

Door onze jarenlange ervaring is Innovadis uw partner voor de realisatie en optimalisatie van een succesvolle e-commerce oplossing. We blijven nuchter en kiezen voor innovatieve oplossingen die een meerwaarde bieden.

U kunt bij ons terecht voor B2B e-commerce en B2C e-commerce, online marketing en complexe koppelingen met uw backofficesystemen zoals Dynamics NAV, Dynamics AX, SAP en Hybris.

Backoffice integratie

Een belangrijke meerwaarde die wij bieden is het integreren van uw webshop met een bestaand ERP-systeem en andere backoffice software. Zo is informatie over bijvoorbeeld voorraden, kortingen en levertijden altijd actueel.

Wij zorgen ervoor dat uw e-commerce portaal compleet past in uw bedrijfsvoering, zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft.

Wanneer u op zoek bent naar een e-commerce partner nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen. Door onze jarenlange ervaring met zowel grote bekende merken als sterke lokale spelers kunnen wij u zeker een goede oplossing op maat bieden.

Partner status
Premium solution partner
Aantal gecertificeerde developers
8
Locatie

Brouwerijstraat 1

7523 XC Enschede, Netherlands

Website
www.innovadis.com
Neem contact op
+31(0)538507500
info@innovadis.com

Cases door Innovadis B.V.