Over ons

Ons Team
Iedere dag staat bij LinQuake in het teken van het waarmaken van haar rol als partner op het gebied van vertalingen. Als opdrachtgever merk je dit vooral aan de inzet en professionaliteit van onze medewerkers. Ons team bestaat uit mensen die kwaliteit, integriteit en het vinden van oplossingen voor onze opdrachtgevers als topprioriteit hebben.

Persoonlijk en bereikbaar
Vertaalbureau LinQuake gelooft in de combinatie van technologie en persoonlijk contact tussen mensen. Onze opdrachtgevers profiteren van de meest actuele vertaaltechnologie, waardoor het organiseren van vertaalwerk erg gemakkelijk wordt gemaakt. Als er echter een complex bestand is of als er vragen zijn over een tekst, dan zijn onze mensen slechts één telefoontje verwijderd. Onze projectmanagers denken met je mee en zijn altijd persoonlijk bereikbaar.

Toegevoegde waarde

Technologie

Inzet technologie op gebied van procesmanagement:
LinQuake is een jonge organisatie die state-of-the-art technologie toepast om processen, kwaliteit, leverprestaties en kosten te optimaliseren.

Inzet technologie op het gebied van vertaaltechnologie:
LinQuake volgt nauwgezet de ontwikkeling van geautomatiseerde vertalingen door neurale machines. Zij heeft daarbij zo veel kennis en ervaring opgebouwd dat machinevertalingen vrijwel standaard als eerste stap wordt toegepast in haar vertaalproces.

Kwaliteit
LinQuake positioneert zich als een aanbieder van hoogwaardige vertalingen en is als zodanig ISO 17100 gecertificeerd. Kwaliteit wordt o.a. geborgd door de inzet van vertaalgeheugens, terminologielijsten, kwaliteitschecks (deels geautomatiseerd, deels handmatig), het inzetten van de juiste vertaalmachines en de inzet van professionele vertalers/post-editors.

Relatie
LinQuake hecht grote waarde aan het onderhouden van een goede relatie met haar klanten en stelt zich nadrukkelijk op als partner. Kernwaarden in de relatie zijn integriteit, oplossingsgerichtheid en professionaliteit. Wij kennen de klanten in de regel persoonlijk en begrijpen hun behoefte. We pakken liever de telefoon dan dat we e-mails sturen indien we over zaken moeten overleggen. Ook komen we graag, corona-proef, langs.

Compleet pakket aan taal-diensten
LinQuake levert niet alleen vertaaldiensten, maar ook andere taalgerelateerde diensten zoals bijvoorbeeld (SEO-) Copywriting, internationaal SEO-zoekwoordenonderzoek, video ondertiteling etc. Als zodanig verschuift het profiel van LinQuake van vertaalbureau meer en meer naar een internationale content aanbieder.

Tenslotte adviseert LinQuake haar klanten gevraagd en ongevraagd over het management vraagstuk van meertaligheid. Vragen die daarbij bijvoorbeeld aan de orde komen zijn: hoe richten we het optimale proces in, hoe ga je om met kwaliteit, welk vertaalproces hoort bij welke content, etc.
Partner status
Associated partners
Aantal gecertificeerde developers
0
Locatie

Nijverheidsweg 23D
5071NL, Udenhout
Nederland

Website
www.linquake.nl
Neem contact op
013 850 59 77
info@linquake.nl

Cases door LinQuake