No Zebra ApS

Over ons

No Zebra heeft vele jaren ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van Dynamicweb e-commerce oplossingen voor enkele van de grootste merken in Denemarken. Met 16 jaar ervaring op het gebied van digitale bedrijfsontwikkeling en gebruikersgerichte oplossingen, weet No Zebra u te helpen het meeste uit uw online business te halen.

Bij No Zebra wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een zeer collaboratieve en wendbare reis, waarbij uw bedrijf centraal staat. Bij de meeste gecertificeerde Dynamicweb ontwikkelaars in Denemarken ligt de focus altijd op het creëren van gespecialiseerde digitale oplossingen die de best mogelijke ROI genereren.

Als klant bij No Zebra ervaart u de voordelen van alles onder één dak te hebben verzameld. Strategische adviseurs, goed georganiseerde projectmanagers, creatieve ontwerpers, gecertificeerde ontwikkelaars en experts in online marketing.

De kracht van No Zebra komt tot uiting in een brede ervaring en langdurige relaties met ambitieuze en gerenommeerde klanten in vrijwel elk belangrijk marktsegment. Zo kunnen ze u helpen uw bedrijf te optimaliseren en te ontwikkelen, ongeacht wat u wilt verkopen en overbrengen.

De kerncompetenties van No Zebra zijn digitale strategie, ontwikkeling, ontwerp en marketing. Een unieke combinatie die zorgt voor maximale benutting van uw digitale potentieel.
Partner status
Premium solution partner
Aantal gecertificeerde developers
5
Locatie

Åboulevarden 3, 2.

8000 Aarhus C, Denmark

Website
www.nozebra.dk
Neem contact op
(+45)86183218
jesper@nozebra.dk

Cases door No Zebra ApS