Ørskov Web A/S

Over ons

We baseren onze oplossingen op kennis en feiten en creëren meetbare resultaten die uw winstcijfers ten goede komen. Wij zijn trots op uw bedrijf en uw situatie. Met duidelijk omschreven doelen en budgetten geven we u de meeste waar voor uw geld.

Met 25 jaar ervaring in marketing en communicatie kunnen we uw oplossing naar een hoger niveau tillen. We houden van wat we doen. Onze toewijding en ons enthousiasme is vangend en helpen ons om beter te worden in ons werk.

Het succes van onze klanten is ons eigen succes.

Ørskov Web is een onderdeel van Ørskov Gruppen. Met 9 vestigingen – elk met hun eigen expertisegebied – kunnen we een beroep doen op een breed scala aan specialisten en oplossingen ontwikkelen voor grote en kleine bedrijven – zowel online als offline. Als u op zoek bent naar een specifieke expertise op het gebied van communicatie of marketing – of op zoek bent naar een volledig geïntegreerde oplossing voor verschillende vaardigheden en media – zullen we voor elke taak een team met de juiste mensen samenstellen en zorgen voor consistente en effectieve communicatie bij alles wat we doen.
Partner status
Business partners
Aantal gecertificeerde developers
1
Locatie

Petersmindevej 10

6900 Skjern, Denmark

Website
www.oerskovweb.dk
Neem contact op
(+45)97353355
mail@oerskov.dk

Cases door Ørskov Web A/S