Raptor

Over ons

Raptor Services bieden data gedreven omni-channel personalisatie. Onze personalisatietechnologie helpt retailers en content leveranciers om relevante content en aanbiedingen aan hun klanten te leveren, ongeacht contactpunten.

Een persoonlijke online ervaring
Stel je voor dat je de vaardigheden en competenties van je meest ervaren verkoopvertegenwoordiger vertaalt naar je online diensten. De meeste mensen onthouden een echt goede winkelervaring waarbij de verkoper in staat is om relevantie te creëren op basis van je smaak en stijl. Hij onthoudt je eerdere engagement en stelt alleen producten voor aan de hand van de content die bij jou past. Je sluit af met een goede winkelervaring waardoor je nog een keer terugkomt.

Hoe het werkt
Raptor Services volgt het gedetailleerde bezoekersgedrag op uw site en cruncht de data in geavanceerde algoritmen. Elke bezoeker krijgt dan de meest relevante producten en inhoud te zien, gekoppeld aan de patronen in het koopproces.

Jouw voordelen
Raptor Services verhogen conversies tijdens het hele traject dat de klant doorloopt. Verbetert uw klantenbinding, verhoogt de conversie en ordergrootte en uiteindelijk de Bottom Line van uw bedrijf.
Het draait allemaal om:
- Converteren van uw browsers naar klanten
- Behoud uw klanten en verkoop meer
- Het terugwinnen van uw verloren klanten

Voordelen van het implementeren van Raptor Smart Advisor:
- Tussen 3-15% hogere omzet
- Verhoogde klantenloyaliteit
- Betere inspiratie en daardoor meer paginavertoningen
- Verhoogde klanttevredenheid
- Gepersonaliseerde en relevante gebruikerservaring
Partner status
Technology partners
Aantal gecertificeerde developers
0
Locatie

Søren Frichs Vej 34 A

8230 Åbyhøj, Denmark 

Website
www.raptorsmartadvisor.com
Neem contact op
+45 26821942
sales@raptorsmartadvisor.com

Cases door Raptor