SOLUTIONSPACE APS

Over ons

Typische resultaten van de introductie van CPQ-tools als een volledig geïntegreerd onderdeel van het e-commerceplatform, zowel in B2B- als B2C-scenario's zijn:

- Omzet verhoogd met 10-40%
- Marge verbeterd met 5-10%
- Verkoopkosten met maximaal 25% verlaagd
- Productieoptimalisatie met 15-20% gestegen
- Hoge ROI en korte terugverdientijd

SolutionSpace CPQ combineert de sterke punten van het Dynamicweb All-in-One Platform, de PIM-module en de integratiemogelijkheden met Dynamics ERP met ingebouwde afhandeling van configureerbare producten en diensten.

Professionele offertes worden onmiddellijk gegenereerd in MS Word-, Excel- of pdf-formaat met gedetailleerde technische beschrijvingen van de definitieve configuraties, dynamische tekeningen, prijzen volgens uw overeenkomst met de klant en telkens met de juiste commerciële voorwaarden.

SolutionSpace CPQ kan beschikbaar worden gesteld aan eindklanten van hun webwinkel en aan verkooppersoneel, distributeurs of partners van het offerteportaal, en wordt geconsolideerd in Dynamicweb om verkoopmedewerkers een uitzonderlijk overzicht van hun verkooppijplijn te geven.

Daarnaast kunnen de volgende functionaliteiten worden opgenomen:

- Geavanceerde documentatie-engine
- Klant en prospecten database
- Sales Force Management
- Partner/dealerportaal

SolutionSpace heeft uitgebreide CPQ-oplossingen geïmplementeerd voor productie- en handelsbedrijven van vele groottes en industrieën over de hele wereld. We zien veel voordeel van het werken met Dynamicweb en hun partners om hun vermogen uit te breiden om zelfs de meest complexe producten en services aan te kunnen.
Partner status
Associated partners
Aantal gecertificeerde developers
2
Locatie

Måløv Byvej 229 V 
2760 Måløv
Denmark

Website
www.solutionspace.dk
Neem contact op
+4522366252
info@solutionsspace.dk

Cases door SolutionSpace