Suneco

Over ons

Al meer dan 20 jaar is Suneco specialist in het bouwen, uitbreiden en onderhouden van digitale platformen. Zij creëren oplossingen die de digitale aanwezigheid van uw organisatie, dienst of product vergroot. Gevestigd in Zwolle is Suneco goed bereikbaar en staan zij met 30 professionals voor u klaar.

Suneco en uw digitale transformatie
In samenwerking met hun kennispartners zorgt Suneco voor de volledige digitale transformatie van vele organisaties. Zij maken het mogelijk uw volledige digitale omgeving onder handen te nemen of slechts een gedeelte ervan. Voor de toepassing van Dynamicweb past Suneco hun technische kennis toe en ondersteunt uitstekend in de implementatie ervan. Dankzij de scrum teams wordt er tijdens het proces goed met u meegedacht en is het geen probleem mee te bewegen met veranderingen. Hoewel u het beheer van uw software bij Suneco kunt beleggen, voorzien zij in trainingen waardoor u er ook zelf mee aan de slag kunt.

Gecertificeerd digitaal expert
Suneco is trots Microsoft Gold en Azure CSP partner. Daarnaast heeft het bedrijf veel ervaring in het werken met ASP.Net omgevingen. Alle kennis is in huis om Dynamicweb op de juiste manier in uw applicatielandschap te integreren. Software ontwikkeling is niet waar de dienstverlening van Suneco ophoudt. Zij ondersteunen B2B-, B2C-bedrijven bij uiteenlopende vraagstukken. e-commerce komt regelmatig aan bod. Denk hierbij aan het aanbieden van:

* Een combinatie met PIM
* De koppeling met backoffice applicaties
* Hosting via Microsoft Azure

Samen halen wij het beste uit Dynamicweb. Wij nodigen u van harte uit om samen met ons uw digitale potentie succesvol te vervullen.
Partner status
Solution partners
Aantal gecertificeerde developers
1
Locatie

Dokter van Deenweg 124

8025 BN Zwolle, Nederland

Website
www.suneco.nl
Neem contact op
088 - 00 279 60
info@suneco.nl

Cases door Suneco