TCOG

Over ons

TCOG realiseert zich als geen ander dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes. Daarom genereert TCOG échte antwoorden op doelgerichte vraagstukken met ruimte voor gevoel, zodat bedrijven in de Fashion, Retail, Hospitality en Industry branche werkelijk het beste uit hun business kunnen halen.

De complexiteit van uw bedrijfsprocessen evolueert voortdurend. Wij denken bijvoorbeeld aan de diepgaande analyses die nodig zijn bij het nemen van strategische beslissingen, of aan de complexiteit die gepaard gaat met efficiënt voorraadbeheer. Als Microsoft Golden ERP partner, maken de oplossingen van TCOG deze complexe bedrijfsprocessen beheersbaar. Enerzijds kunt u zich hierdoor blijven focussen op uw hoofdactiviteit en groeiambities, anderzijds is de oplossing zelf vaak een essentieel component om het groeiproces van uw onderneming te stimuleren.

TCOG bestaat uit een team van gemotiveerde professionals met een passie voor automatisering. Dankzij onze kennis van zaken en no-nonsense aanpak, maken wij de juiste analyse en kunnen wij u de meest geschikte oplossing aanbevelen. Goede communicatie met de klant staat hierbij centraal.
Partner status
Solution partners
Aantal gecertificeerde developers
0
Locatie

Steenweg op Zevendonk 149
2300 Turnhout
België 

Website
www.tcog.be
Neem contact op
+32 (0)3 420 07 10
info@tcog.be

Cases door TCOG