Dynamicweb sponsort met trots Summit EMEA

Uitzonderlijke content, aantrekkelijke netwerkmogelijkheden, toegang tot experts en meer!
Geschrevendoor Dynamicweb Softwareop 06.06.2018, 00:00
Dynamicweb sponsort met trots Summit EMEA

 

Ontmoet Dynamicweb op Summit EMEA van 24 tot 26 april, 2018. Deze conferentie wordt georganiseerd door Dynamic Communities in het Convention Centre in Dublin, Ierland. Dynamicweb is een trotse Silver Sponsor van Summit EMEA, de user group conferentie die Microsoft Dynamics 365-, AX- en CRM-gebruikers, branchespecialisten en leveranciers van software ontwikkeling samenbrengt. Dynamicweb kijkt ernaar uit om op deze conferentie contact te maken met onze klanten.

Waarom zou u naar Summit EMEA gaan?

Summit EMEA komt bij elkaar om belangrijke kwesties te bespreken, om meer te weten te komen over productupdates en om echte oplossingen te vinden die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Tijdens deze conferentie voegt u zich bij uw Microsoft Dynamics 365-, AX- en CRM-user group om deel te nemen aan interessante algemene sessies, essentiële peer-to-peer kennisuitwisselingen, productinzicht forums en authentieke netwerkmogelijkheden.

Dit zijn de drie belangrijkste redenen waarom gebruikers naar Summit EMEA gaan

  • Uitzonderlijke content van hoge kwaliteit: Ontvang technische en functionele training voor alle productversies in een gerichte omgeving die u 365 dagen per jaar kunt gebruiken. Extra training beschikbaar op maandag 23 april via Pre-Conference Academy.

  • Betrokkenheid van georganiseerde netwerkmogelijkheden: Ontelbare mogelijkheden om duurzame relaties te creëren door verbinding te maken en te netwerken met mede-gebruikers, partners en Microsoft teamleden.
  • Toegang tot experts: Leer van en neem contact op met Dynamics experts op persoonlijke basis, waaronder: MVP's, ervaren mede-gebruikers, Microsoft Engineers en Microsoft Support Technicians.

Hoe kunt u ons vinden op Summit EMEA:

U kunt Dynamicweb vinden op *** 

Woon Summit EMEA bij tegen een gereduceerd tarief!

Als gewaardeerde klant bieden we u graag enkele geweldige aanbiedingen aan die kunnen worden gecombineerd.

Early Bird Discount - Bespaar tot € 400 met early bird prijzen beschikbaar tot 31 januari 2018.

Nog geen lid? Abonnees ontvangen een gratis lidmaatschap van de gebruikersgroep dat complementair is met uw Summit EMEA-registratie.

10% extra korting ontvangen - Als een gewaardeerde klant van Dynamicweb bieden wij u de mogelijkheid om nog eens 10% korting op uw kortingsregistratie te besparen wanneer u de volgende kortingscode gebruikt, exclusief voor klanten van Dynamicweb: PRPDW.

Registreer nu en ga samen met Silver Sponsor Dynamicweb naar Dublin, Ierland