Hoe Dynamicweb een uitgebreide en geïntegreerde PIM oplossing biedt

De Product Information Management (PIM) oplossing van Dynamicweb is een volwassen en professionele PIM oplossing die alle mogelijkheden omvat die u nodig hebt bij het verwerken van productinformatie door het verkrijgen van een 360-graden overzicht, een flexibele datastructuur, het waarborgen van datakwaliteit, het benutten van productrelaties en de opname van digitale assets.
Geschrevendoor Dynamicwebop 12.11.2018, 08:00
Hoe Dynamicweb een uitgebreide en geïntegreerde PIM oplossing biedt

Een end-to-end oplossing voor e-commerce

De gecombineerde oplossing wordt geleverd met een uniforme gebruikersinterface voor Content Management (CMS), E-commerce, Digital Marketing en Product Information Management (PIM) wat de leercurve voor de gebruikers zeer snel maakt en dagelijkse samenwerking zeer effectief en consistent maakt. Updates voor de productinformatielaag kunnen bijvoorbeeld direct worden weergegeven op de front-end e-commerce laag. 
 
 

Kosteffectieve digitalisering

Het voortbestaan van uw bedrijf op lange termijn is afhankelijk van een succesvolle digitale transformatie. Bedrijven die deel uitmaken van een supply chain voor tastbare producten met online verkoopkansen, moeten Product Information Management (PIM) opnemen in het scenario voor digitale transformatie. 
 
De meest kosteffectieve benadering in deze zoektocht is om de PIM oplossingen zo dicht mogelijk bij de back-end en front-end oplossingen te integreren (waar de poductgegevens doorheen stromen). 

 

Productgegevens gebruiken als wapen

Er is een aanzienlijk resultaat te behalen met optimaal productinformatiebeheer. Als u de meest complete, nauwkeurige en actuele productinformatie heeft, zult u meer verkopen. Door content management, e-commerce front-end, marketing en product information management gezamelijk te beheren, verlaagt u de kosten. 
 
Dashboard voor PIM, E-commerce, Content Management en Marketing: 
 

Bereken uw PIM ROI 📊

Overweegt u een PIM systeem maar bent u niet zeker van de businesscase? Probeer onze PIM RoI calculator en ontdek uw potentiële jaarlijkse besparing door een PIM systeem te gebruiken voor uw e-commerce oplossing.