Is de geest van de technologie in uw bedrijf aan het rondspoken?

Er was eens een tijd waarin uw online bedrijfstechnologieplatform een nieuw ding van spectaculaire awesomeness was. Weet u nog de dag dat u "uw bedrijf op internet zette?" En net zo snel was uw bedrijf direct zichtbaar voor potentiële klanten van over de hele wereld.
Geschreven door Dynamicweb Software op 06.06.2018, 00:00
Is de geest van de technologie in uw bedrijf aan het rondspoken?

 

Vervolgens konden uw klanten, met IT om u te begeleiden, dingen van u kopen vanuit het comfort van hun kantoordesks of zelfs vanuit huis. U hebt het de voorraad en orders handmatig bijgehouden met behulp van Excel-bladen en veel telefoontjes gepleegd, meestal via een vaste lijn.

En als een klant iets bestelde dat u al had uitverkocht op een B2C of B2B e-commercesite, jammer dan.. U kon hen in ieder geval een mooie brief sturen waarin u vertelde hoe erg het u speet voor het ongemak.

Soms kon u die aantekening zelfs binnen 48 uur naar de verrekte shopper brengen!

In 2018 is dat e-commerce scenario ronduit angstaanjagend! Dus stel uzelf de vraag: "Is uw e-commerce aan het doodlopen?" Als dat zo is, is het waarschijnlijk zo dat een geïntegreerde e-commerce oplossing, zoals Dynamicweb, de macht heeft om u te redden.

Projecties schatten dat B2B e-commerce tegen 2020 $12 biljoen dollars aan verkopen zal opleveren, wereldwijd, tegen $5,5 biljoen in 2012.

En momenteel wordt 57% van het B2B aankoopproces gedaan voordat er zelfs contact wordt gelegd met Sales.

Dit soort marktplaats vereist niet alleen een e-commerce site die er goed uitziet en goed werkt, het moet hard werken. Een acceptabele e-commerce oplossing biedt de flexibiliteit om naadloos te integreren met CRM en ERP, marketingfuncties te bevatten die personalisatie en aankoopsuggesties mogelijk maken, en geavanceerde marketingcampagnes die verschillende lijsten voor verschilcampagnes kunnen verwerken, beschikken over krachtige filtermogelijkheden en aanpassingsmogelijkheden voor het design.

Laat dus niet de geest van een machine, of de duivel van een verouderd e-commerce platform, het leven uit uw bedrijf halen.

Download voor meer informatie 'Meer dan een winkelwagentje'. Deze white paper bevat waardevolle en bruikbare informatie. Download de white paper hier.