Kosten verlagen, maar online moet steviger

Het is tijd om een alles-in-één oplossing als strategische keuze te omarmen.
Geschreven door Dynamicweb op 01.04.2020, 14:00
Kosten verlagen, maar online moet steviger

Deze tijden vragen organisaties nog eens goed te kijken naar de kosten, zonder je leveranciers tegelijkertijd de nek om te draaien. Nederland blijft thuis tot na de meivakantie, maar vanuit huis doen we steeds meer zaken.

Het leert ons dat vanuit huis werken met hulpmiddelen heel goed gaat. De vraag is of we onze maatschappij voorgoed veranderen of dat we straks weer terugvallen in oude gewoonten, zoals weer in de file te gaan staan. Grote vraag is of deze ‘new normal’ ook doorzet voor winkelen en/of inkoop.

Met lagere kosten meer omzet 

Bij veel bedrijven ligt de nadruk op kosten, veroorzaakt door teruglopende verkopen in de verschillende face-to-face kanalen. Om te voorkomen dat je in de kosten ratrace to the bottom terecht komt, is het verstandiger om de focus te leggen op het ombuigen van mijn businessmodel. Hier kan het helpen om verloren omzet te compenseren met meer in te zetten op online.

Bij online komen vaak aspecten als customer experience, marktplaatsen, productinformatie en verschillende vormen van e-commerce om de hoek kijken, en dat kan leiden tot een complex landschap aan marketing & ecommerce oplossingen die allemaal moeten samenwerken om succesvol te zijn.

"De ervaring leert; Nieuwe marketing en e-commerce collega's brengen nieuwe tools binnen bij hun start, maar die tools verdwijnen niet als deze medewerkers vertrekken."

Meer oplossingen leiden tot hogere complexiteit en kosten, zowel in integratie als in beheer. 

Kies nu voor een all-in-one oplossing 

Dynamicweb biedt hierin de oplossing, waarvan veel van onze klanten de toegevoegde waarde van beamen. Met Dynamicweb krijg je een all-in-one of business suite oplossing die alle aspecten voor online succes covert. Met een all-in-one platform houd je kosten laag, verminder je complexiteit en bied je meer dan e-commerce.

Zo biedt Dynamicweb de mogelijk om:

  • Eenvoudig je producten aan te bieden op allerlei marktplaatsen
  • Email marketing waarbij nauwkeurig je doelgroep kunt benaderen met de juiste aanbieding
  • Personaliseren van de webshop
  • Zowel B2B als B2C vanuit een oplossing
  • Beheer productinformatie
  • Gegarandeerde consistente productinformatie
  • Integratie met je ERP, terwijl je standalone kunt blijven doorwerken

En nu?

Kom kennis maken tijdens een van onze webinars of beter nog laten we een afspraak maken om te bespreken hoe wij jullie probleem helpen op te lossen. 


Harry van Rossum 
Country Manager Benelux
Dynamicweb
hro@dynamicweb.com
+31 85 273 35 76