Toevoegen aan de retail mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365

Geschreven door Dynamicweb op 23.12.2019, 00:00
Toevoegen aan de retail mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365

Als uw organisatie Microsoft Dynamics 365 voor Enterprise Resource Planning of Customer Resource Management gebruikt of overweegt, weet u dat er veel toepassingen zijn om uit te kiezen bij het bouwen van uw systeem. Van klantenservice tot sales tot AI, het platform groeit met u mee. Hoewel retailers D365 waarderen vanwege zijn mogelijkheden, is het echter belangrijk om te weten dat u  D635 en vergelijkbare platforms kunt uitbreiden.

Er is een retailmodule ingebouwd in D365 met functies die gericht zijn op het optimaliseren van winkelbeheer, merchandising, klantafhandeling en voorraadbeheer en -gebruik. Deze functies bieden een retail basis voor de rest van het D365 systeem. Als dit niet robuust genoeg is om te voldoen aan de retail- of e-commercebehoeften van uw organisatie, is het heel goed mogelijk om D365 uit te breiden met een strategisch partnerschap.

D365 is fantastisch voor het uitbreiden van mogelijkheden met add-on-oplossingen, waaronder LS Retail. LS Retail is een vooraf gebouwde oplossing die is afgestemd op de behoeften van de detailhandel buiten de Microsoft module.

De voordelen van LS Retail

LS Retail gaat heel ver, met veel toeters en bellen die retail integratie eenvoudig en, nog beter, effectief maken. Het is een uniforme handelsoplossing mét Dynamicweb, die de D365 retail mogelijkheden uitbreidt met functies zoals een verkooppuntsysteem, loyaliteitspunten, cadeaubonnen en promotiecodes.

LS Retail is gebouwd op Microsoft technologie en kan snel worden ingesteld, maar blijft zeer configureerbaar. Voor uw organisatie betekent dit vertrouwde technologie zonder dat u zich hoeft te verdiepen in codering of complexe instellingen, maar waarmee u wel aanpassingen kan doen en kan configureren volgens uw behoeften.

Dankzij de focus op integratie tussen systemen, is LS Retail een geweldige aanvulling op elke retail ervaring met meerdere kanalen. Het brengt offline activiteiten en e-commerce samen.

Integratie met LS Retail en Dynamicweb

LS Retail wordt wereldwijd veel gebruikt en ondersteunt meer dan 270 gecertificeerde Microsoft partners en LS Retail partners in meer dan 80 landen. Dynamicweb integreert met LS Retail en met Microsoft Dynamics, zodat uw organisatie profiteert van real-time communicatie tussen de drie en andere platforms, modules of add-ons die u hebt geïntegreerd.

Elke omni-channel retailer moet ervoor zorgen dat zijn systemen soepel worden geïntegreerd en informatie effectief en efficiënt delen. Wanneer uw organisatie te maken heeft met meerdere losgekoppelde systemen, treden problemen op, loopt de verkoop terug en loopt u belangrijke zakelijke kansen mis. Ga verder dan wat D365 out-of-the-box kan doen door te integreren met LS Retail en Dynamicweb.

We zijn ook hier om te helpen met andere vragen of behoeften - e-mail ons team op info@dynamicweb.nl.